Social Icons

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών 5 μέρες μετά τις εκλογές (και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν είναι προεκλογικός), στην ομιλία του συναγωνιστή και Βουλευτή Β΄Πειραιά Γιάννη Λαγού.




Τον ομιλητή προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών , συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής ο οποίος τόνισε ότι, ο Γιάννης Λαγός είναι ένας χρυσαυγίτης αφοσιωμένος στις ιδέες και τις αξίες του εθνικισμού.


Ακολούθως και καταχειροκροτούμενος από το πολύ θερμό κοινό πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος τονίζοντας ότι το 7% είναι μια συνειδητή επιλογή στις αρχές και τις αξίες της Χρυσής Αυγής, αυτό άλλωστε υποχρεώθηκαν να παραδεχθούν και τα κοράκια της δημοσιογραφίας.
Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η περαιτέρω αφύπνιση της Ελληνικής κοινωνίας βγάζοντας ακόμη περισσότερους Έλληνες από τα σπίτια τους σε μια Εθνική Αντίσταση ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας και τα εθνοκτόνα μνημόνια.
Η Χρυσή Αυγή, τόνισε, είναι το μόνο κίνημα που μπορεί να εκπροσωπήσει τον Έλληνα εργάτη, τον αγρότη, το μόνο κίνημα που μπορεί να εισχωρήσει στον συνδικαλισμό και να εκπροσωπήσει επάξια διάφορες κοινωνικές ομάδες όπως έχει κάνει μέχρι τώρα με τον ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ ή με το Σωματείο στην Ν.Ε.Ζ Περάματος.

Η Χρυσή Αυγή, είπε καταχειροκροτούμενος , είναι ενάντια εκεί που κανείς άλλος δεν τολμά, είναι ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας, γιατί δυστυχώς ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή υπάρχει που αντιστέκεται.
Ο κοινοβουλευτικός ρόλος της Χρυσής Αυγής τόνισε, είναι αυτός της Εθνικής Αντιπολίτευσης αφού οι υπόλοιποι μαζί ψηφίζουν τα μνημόνια και τους εθνοκτόνους εφαρμοστικούς νόμους.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους απλούς συναγωνιστές που επειδή και μόνο ήταν εθνικιστές διώχθηκαν και φυλακίστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες κράτησης, τους ζητήθηκε να ψευδομαρτυρήσουν εναντίον του ίδιου ή του Αρχηγού αλλά αυτοί προτίμησαν την φυλακή. Γι αυτούς τους ανθρώπους νιώθει ιδιαίτερη υπερηφάνια και τιμή που τους έχει γνωρίσει. Είναι Άντρες με όλη την σημασία της λέξης.
Το μεγάλο κέρδος της Χρυσής Αυγής, τόνισε κλείνοντας, είναι όλοι αυτοί οι απλοί άνθρωποι που με ανιδιοτέλεια προσφέρουν τα μέγιστα στον αγώνα.