Social Icons

ΘΕΛΕΙΣ ΓΑΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ



Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας
Τα σχολεία στα Άνω Λιόσια ΔΕΝ έχουν πετρέλαιο και ξεπαγιάζουν τα παιδιά; Aφήστε το ανύπαρκτο κράτος και τα πάντα και αναρωτηθείτε, ΜΗΠΩΣ κάποιοι στην περιοχή έχουν εσφαλμένες προτεραιότητες όσον αφορά την... "αλληλεγγύη" και την προσφορά στο σύνολο;

"Η οργάνωση «Αλληλεγγύη για όλους» ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα και η Γεωργία μαζί με τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής ανέλαβαν να οργανώσουν το γάμο. Έφτιαξαν τις μπομπονιέρες. Στόλισαν το σπίτι του ζευγαριού. Βρήκαν νυφικό και κοστούμι για το γαμπρό. Ετοίμασαν και την τελευταία λεπτομέρεια, για να γίνουν όλα κατά πως πρέπει. Ο Σύλλογος Κρητών δήμου Φυλής διέθεσε το χώρο για το γαμήλιο γλέντι και τις μαγείρισσες για τα φαγητά και το παραδοσιακό γαμοπίλαφο. Ο πρώην δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραϊμης το κρασί που σερβιρίστηκε στους καλεσμένους. Η Λίτσα Ζάγγα τη φωτογράφηση του γάμου και τα παρανυφάκια. Κουμπάροι ήταν η «Αλληλεγγύη για όλους», ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου και η Γεωργία Γούλα. Κάθε έθιμο τηρήθηκε κατά γράμμα. Η νύφη άργησε, ο γαμπρός είχε τρακ, ο ιερέας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου ακολούθησε όλο το μυστήριο, οι καλεσμένοι πέταξαν το ρύζι από το καλαθάκι, με την κ. Θεανώ Φωτίου (Βουλευτής Σύριζα) παρούσα. Και έπειτα, το τραπέζι στο σύλλογο Κρητών, το μέλι με τα καρύδια που πρόσφεραν τα μέλη του για να γλυκάνουν το νεόνυμφο ζευγάρι, οι χοροί που χόρεψαν τα παιδιά, το γλέντι που κράτησε μέχρι αργά. Με το γαμπρό και τη νύφη να γελούν και να πετούν στα σύννεφα, δυο νέα παιδιά που αψήφησαν νόμους και κανόνες για να είναι μαζί, ευτυχισμένοι στα λίγα, δικαιωμένοι στη ζωή. Η νύφη Ελληνίδα, ο γαμπρός με καταγωγή από την Αίγυπτο και το Πακιστάν βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πιο σκληρό πρόσωπο των ανθρώπων που τους εγκατέλειψαν, ακριβώς γιατί ήταν διαφορετικοί».

Καταλάβατε; "Πηγένεται"  με τους λαθρομετανάστες αν θέλετε να ζήσετε ζωή χαρισάμενη με πληρωμένα τα έξοδα! Και αφήστε τα παιδιά στα σχολεία να ξεπαγιάζουν. Ζήτω ο Σύριζα και οι Συριζαίοι και η "αλληλεγγύη" που προάγουν προς την "διαφορετικότητα", όπου διαφορετικότητα, βλέπε τους λαθρομετανάστες που νομιμοποιούνται μέσω των γάμων τους με "Ελληνίδες" χωρίς ίχνος ελληνικής συνείδησης!