Social Icons

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Στην κατάμεστη από κόσμο Τοπική Αχαρνών – Φυλής - Καματερού, ο συναγωνιστής μαθηματικός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κώστας Αλεξανδράκης ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος για την Εθνική Οικονομία σε μια απάντηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Τόνισε ότι εάν η τωρινή κυβέρνηση προτίθεται να έρθει σε ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους, τότε εμείς θα την στηρίξουμε στην προσπάθειά της αυτή. Άλλωστε, η διαγραφή του επαχθούς και παράνομου χρέους αποτελεί πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και το διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις χρόνια τώρα.
Ο συναγωνιστής έκανε λόγο επίσης για τον περίφημο λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο τόσο φλογερά εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, αλλά προφανώς, τώρα που έγινε κυβέρνηση τον ξέχασε… Τι έγινε με τα χρήματα που δόθηκαν σε μίζες; Κανένας έλεγχος και ουδείς ατιμώρητος, φυσικά, αφού οι μόνοι εγκληματίες σε τούτη την χώρα είναι οι βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης ανέφερε την επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουμε στην πρωτογενή παραγωγή, διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγούμε σιγά-σιγά από την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Η Ελλάδα αυτήν την στιγμή δεν παράγει σχεδόν τίποτα και, ακόμη και προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε αφθονία στην χώρα μας, εμείς τα εισάγουμε! Ο Τσίπρας όμως, δεν έχει αναφέρει τίποτα για πρωτογενή παραγωγή, αντιθέτως, ένα από τα πρώτα μελήματα της νέας κυβέρνησης είναι η νομιμοποίηση των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών, έτσι ώστε να αφανιστούμε σταδιακά εντελώς ως Έθνος.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη αυτήν την στιγμή που μπορεί να κοντράρει τους διεθνείς τοκογλύφους, γι αυτό την πολεμούν με τόση λύσσα. Γι αυτό στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Κίνημά μας, διαδίδουμε παντού τις θέσεις μας και εξηγούμε σε φίλους και γνωστούς ότι όλοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες μας. Είναι καιρός κάποιος να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν τον Τόπο και όχι με το πόσο όμορφα μιλάει ο κάθε Βαρουφάκης, ή τι ρούχα φοράει.

Και αυτή η επιτυχημένη ομιλία έκλεισε με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.