Social Icons

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο… ΠΑΝΑΓΗΣ


Έχει χάσει τη «μπάλα» ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Πανούσης, με τις εξαγγελίες του για κατάργηση των λεγόμενων «Κέντρων Κράτησης» (πιο γνωστών ως… «Hotel Dendia») και απελευθέρωση των κρατουμένων λαθρομεταναστών. Κάθε μέρα που περνάει, λέει και κάτι… διαφορετικό, δείγμα ότι στην πραγματικότητα… δεν ξέρει τι του γίνεται!

Στην τελευταία δήλωσή του, διευκρίνισε, ότι στους λαθρομετανάστες που θα απελευθερωθούν -«σταδιακά», όπως είπε- από το στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας θα τεθούν «περιοριστικοί» όροι. Ήτοι, θα πρέπει να δηλώσουν τόπο διαμονής και να παρουσιάζονται την 1η και την 15η του μηνός στην Αστυνομία και σε περίπτωση παραβίασης των «περιοριστικών» όρων, θα συλλαμβάνονται.

Τι θα γίνει στην πράξη; Οι λαθρομετανάστες θα δηλώσουν πράγματι μια διεύθυνση, στο κέντρο της Αθήνας (π.χ. Αχαρνών εκατόν τόσο…). Φυσικά, δεν πρόκειται να παρουσιάζονται στα αστυνομικά τμήματα κάθε 1η και 15η εκάστου μηνός κι όταν τους αναζητήσει (αν τους αναζητήσει…) η αστυνομία στη διεύθυνση που έχουν δώσει, δε θα τους βρει. Γιατί, πολύ απλά, η διεύθυνση που θα δώσουν, θα είναι… μαϊμού. Το ίδιο κόλπο κάνουν και οι λαθρομετανάστες που πιάνονται στα νησιά μετά τη λαθραία είσοδό τους. Καταθέτουν αιτήματα πολιτικού ασύλου, δηλώνοντας μια «μαϊμού» διεύθυνση στην Αθήνα και μετά… μην τον είδατε τον Παναγή!