Social Icons

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ


Το μεγαλύτερο προπύργιο του Εθνικισμού, αυτό των Αχαρνών, ήταν κατάμεστο το απόγευμα της Παρασκευής, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη και την τιμή να παρακολουθήσουν την ομιλία του συναγωνιστή Αθανάσιου Κωνσταντίνου με θέμα την Εθνικιστική Ιδεολογία.
Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του με την διαπίστωση ότι μετά από τις φυλακίσεις του Αρχηγού και των υπόλοιπων συντρόφων μας, μετά από τις δολοφονίες των αδερφών μας, μετά από τις τελευταίες πολύ σημαντικές εκλογές, μπορεί στα μάτια κάποιων, το θέμα της Ιδεολογίας να φαίνεται δευτερεύον και μη σημαντικό. 
Μιλώντας μέσα από προσωπικές του εμπειρίες, το πώς βίωσε μέσα του την λέξη Έθνος, εξήγησε ότι το σαθρό συνονθύλευμα των εθνομηδενιστών βασίζεται πάνω σε ένα θεμελιώδες ψέμα: την άρνηση της αυθυπαρξίας του Έθνους, λες και το Έθνος είναι μια φαντασία, μια επινόηση, μια διεστραμμένη αντίληψη.
Όλοι αυτοί λοιπόν που αρνούνται το Έθνος τόνισε, προσπαθούν μέσα από χαλκευμένες και ψευδείς καταγγελίες να διώξουν τις Ιδέες. Αυτοί που μισούν το Έθνος μας, που ξεπουλούν την πατρίδα μας είναι οι ίδιοι που εξυφαίνουν άθλια πολιτική δωξη εις βαρος τουΑρχηγού μας Ν.Μιχαλολιάκου , των συναγωνιστών και του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μέσα από ψευδεπίγραφα επιχειρήματα προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Έθνος είναι ένα παραμύθι, πάνω στο οποίο οι καπιταλιστές οικοδομούν το ψέμα τους για να εκμεταλλεύονται τις λαϊκές μάζες και πως στην ουσία δεν υπάρχουν έθνη γιατί είναι κατασκευάσματα της άρχουσας τάξης. Υπάρχουν μόνο οι πλουτοκράτες και οι εργαζόμενοι. 

Αυτά υποστηρίζει το ασκέρι των αριστερών, οι οποίοι τολμούν να αρνούνται 4.000 χρόνια τουλάχιστον ιστορικής συνέχειας ενός λαού, που έχει σφραγίσει την Ιστορία, που έχει χύσει ποταμούς αίματος, που έχει εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. Τολμούν να κριτικάρουν τις Ιδέες μας, λέγοντας πως η Εθνικιστική Ιδεολογία είναι μισάνθρωπη, βίαιη, τυραννική, γιατί είναι καταραμένοι από τον θεό να μην μπορούν να νιώσουν μέσα στο πετσί τους το μεγαλείο του να ανήκεις σε ένα Έθνος τόσο σπουδαίο, όσο το Ελληνικό. Πρόκειται για ανθρώπους μικρόψυχους, δειλούς και μικροαστούς, αν δεν είναι συνειδητά ηλίθιοι. 

Σαν την αλεπού, από τους Μύθους του Αισώπου, που επειδή δεν μπορεί να φτάσει τα σταφύλια λέει ότι είναι ξινά, έτσι και αυτοί οι αρνησιπάτριδες βρίζουν και περιφρονούν τον Εθνικισμό και το Έθνος, γιατί δεν το έχουν ζήσει. 
Κλείνοντας κατέληξε ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες, γνωρίζουμε ότι το κλειδί της εθνικής ύπαρξης, η ουσία και το βαθύ μυστικό του Έθνους είναι η συνέχεια του αίματος. Το Ελληνικό αίμα, το οποίο βρίσκεται διάσπαρτο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Αυτό που όριζε ο πατέρας της Ιστορίας, ο Ηρόδοτος, το Γένος, σε μια ιστορική συνέχεια τεσσάρων τουλάχιστον χιλιετιών, που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Μπορεί να την αποσιωπήσει, να την παραλλάξει, να την νοθεύσει, αλλά δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να την διαγράψει.