Social Icons

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Για μια Νέα Ελλάδα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Για μια Νέα Ελλάδα
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ στο 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου
Ο χρόνος είναι ένα ποτάμι που κυλά. Κι έτσι ο νους μου πηγαίνει περίπου 2,5 χρόνια πίσω. Όταν στις 28 Σεπτεμβρίου μας συνέλαβαν με μασκοφόρους, ξημερώματα στα σπίτια μας, και περίμεναν την επόμενη ημέρα, την ώρα του δελτίου ειδήσεων, ενώπιον 100 τηλεοπτικών σταθμών από την Ελλάδα και την αλλοδαπή, προκειμένου να μας δείξουν με τις χειροπέδες στα χέρια. Δε σκεπάσαμε με σακάκια το πρόσωπο μας. Δεν κρύψαμε τις χειροπέδες. Περήφανα φωνάξαμε: ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Προχωρώντας όμως από τον Σεπτέμβριο, θα φτάσω σε μια θλιβερή βραδιά. Ήμασταν εκεί, στην πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όταν μας ήρθε η είδηση η πικρή: Ότι δύο Συναγωνιστές μας έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των θρασύδειλων παρακρατικών αλητών. Σφαίρες μαζί μ΄αυτούς δέχτηκε στο σώμα του κι ένας άλλος Συναγωνιστής, ο οποίος την ώρα που τον έβαζαν στο ασθενοφόρο φώναζε: ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Μετρηθήκαμε με τα κάγκελα της φυλακής, με τις σφαίρες των δολοφόνων και βγήκαμε όρθιοι! Και αν χρειαστεί για την Πατρίδα αυτή, για την Ιδέα αυτή, ναι, θα γράψουμε Θερμοπύλες, οι οποίες είναι ενδοξότερες ακόμη και από τις Πλαταιές! Και όπως είχε πει και ο πατέρας της μεγάλης δόξας, του έπους του 1940 «Υπέρ την Νίκην η Δόξα». Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε, ξέρω ότι θα πολεμήσουμε με Τιμή μέχρι το Τέλος!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Χθες, είχαμε εργασίες, οι οποίες κράτησαν περίπου 5 ώρες και ήταν ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή, που είδαμε να έρχονται ορκισμένοι αγωνιστές του Κινήματός μας από κάθε άκρη της Ελλάδος, από τον Έβρο μέχρι την Μάνη, μέχρι την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά, από κάθε άκρη της Ελλάδος. Ας το πάρουν απόφαση: Η Χρυσή Αυγή έχει απλωθεί, είναι παντού, δεν περιορίζεται ούτε στις μαύρες σελίδες των εφημερίδων, που μας συκοφαντούν, ούτε στη λάσπη που εκπέμπουν απ’ τα βρώμικα κανάλια της διαπλοκής τους.