Social Icons

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ



Απάντηση στην πολιτική σκευωρία

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα επαναστατικό το οποίο δεν λειτουργεί με μεθόδους παλαιοκομματικές. Μεθόδους τις οποίες πολεμά και τις καταδικάζει κατηγορηματικά. 

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετέχει με πλήρη συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται υπό κατηγορίαν 16 βουλευτές της, από τους οποίους οι 14 χρειάζονται σταυρό προτιμήσεως στα ψηφοδέλτια προκειμένου να εκλεγούν και πάλι.

Η εκλογή τους αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ΓΡΑΜΜΗ και ζήτημα ηθικής τάξεως για το Κίνημά μας.

Πιο συγκεκριμένα στην Α΄Πειραιώς είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Κούζηλος Νικόλαος και στην Β’ Πειραιώς ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός. Στο υπόλοιπο Αττικής είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης και στην Β’ Αθηνών οι Συναγωνιστές Γερμένης Γεώργιος καιΗλίας Παναγιώταρος και η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια. Στοννομό Σερρών συμμετέχει ως υποψήψιος ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης οι Συναγωνιστές Γρέγος Αντώνιος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Υποψήφιοι και κατηγορούμενοι ταυτόχρονα είναι στον νομό Μαγνησίας ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρούσης, στο νομό Εύβοιας ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος, στην Αχαΐα ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης και στην Μεσσηνία ο Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος.

Καλούμε όλους τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής οι οποίοι άδικα και παράνομα διώκονται από το καθεστώς.Σημειώνεται ότι 7 από αυτούς (Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Χ. Παππάς, Η. Κασιδιάρης, Ι. Λαγός, Ν. Κούζηλος, Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος) ευρίσκονται στην φυλακή, 3 (Μίχος Ν., Ζαρούλια Ελένη και Κουκούτσης Δημήτριος) σε κατ’ οίκον περιορισμό, φυλακισμένοι δηλαδή κατ’ ουσίαν και αυτοί. Από τους υπόλοιπους βουλευτές οι 2 (Μιχάλης Αρβανίτης και Αντώνιος Γρέγος) τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα δημόσιου λόγου! 

Αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξεως και ΓΡΑΜΜΗ του Κινήματος η υπερψήφιση των Συναγωνιστών και της Συναγωνίστριάς μας, οι οποίοι διώκονται από την χούντα του Μνημονίου.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ιωάννης Λαγός – Περιφέρεια Β’ Πειραιά


Γεώργιος Γερμενής – Περιφέρεια Β’ Αθηνών


Ηλίας Κασιδιάρης – Περιφέρεια Υπολοίπου Αττικής


Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Περιφέρεια Μαγνησίας


Νικόλαος Κούζηλος – Περιφέρεια Α’ Πειραιά


Αρτέμης Ματθαιόπουλος – Περιφέρεια Σερρών


Ζαρούλια Ελένη – Περιφέρεια Β’ Αθηνών


Νίκος Μίχος – Περιφέρεια Ευβοίας


Κουκούτσης Δημήτριος – Περιφέρεια Μεσσηνίας


Γρέγος Αντώνιος – Περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης


Μιχαήλ Αρβανίτης – Περιφέρεια Αχαΐας


Παναγιώταρος Ηλίας – Περιφέρεια Β’ Αθηνών


Πολύβιος Ζησιμόπουλος – Περιφέρεια Β’ Θεσσαλόνικης


Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης – Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας


Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς