Social Icons

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Θοδωρής Τσέλας, τόνισε πως καλές οι "διακομματικές επιτροπές" αλλά συνεδριάζουμε εν μέσω μιας ακόμη προεκλογικής περιόδου βίας και νοθείας.
Γιατί είναι βία η προκλητική, παρατεταμένη στο έπακρο, παράνομη και αντισυνταγματική - ήδη από την έναρξή της - προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος εδώ και 15 μήνες, και νοθεία είναι η προκλητική και αντισυνταγματική απουσία από τα κανάλια - που σημειωτέον, χρησιμοποιούν κρατικές συχνότητες - εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής
Ζήτησε να μην υπάρχουν προκλητικές ενέργειες κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και της εκλογικής διαδικασίας, όπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές, όπου μέλη της αριστεράς ανάρτησαν αφίσες με εμετικά συνθήματα βίας έξω από το εκλογικό κέντρο της Χρυσής Αυγής και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να επιβάλλει τον νόμο.

Όταν τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ είπε πως το ΚΚΕ επειδή δεν έχει άλλους τρόπους προπαγάνδισης των θέσεων του, θα κάνει αφισοκολλήσεις και θα βάλει αεροπανό – αγνοώντας και την σχετική νομοθεσία – και ζήτησε να υπάρχει ίση μεταχείριση όλων, ΠΛΗΝ της Χρυσής Αυγής, για να πάρει την απάντηση του εκπροσώπου μας πως δεν είναι δυνατόν να μιλάμε ακόμη σήμερα "για εξαίρεση της Χρυσής Αυγής" μετά από όσα έχουν συμβεί εξαιτίας αυτής της "εξαίρεσης" που κόστισαν την ζωή σε δυο συναγωνιστές μας, (τον Γιώργου και τον Μάνου) τον τραυματισμό ενός και τις παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις. 

Αλλά είμαστε συνηθισμένοι στο αντιδημοκρατικό παραλήρημα του αντισυνταγματικού τόξου. Όσον αφορά την προπαγάνδα του ΚΚΕ, το ΚΚΕ, είχε, και τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κανάλι, τον 902, αλλά τα εκποίησε με αδιαφανείς διαδικασίες σε ιδιωτικά συμφέροντα, με την κάλυψη της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, απολύοντας εν μια νυκτί τους εργαζόμενους, που τόσο υποκριτικά λέει πως κόπτεται. 
Όσο για την εξαίρεση της Χρυσής Αυγής, “από την ίση μεταχείριση των κομμάτων” που ζητήθηκε από το ΚΚΕ, η πρόταση δείχνει το βαθύ έλλειμμα δημοκρατίας που διακατέχει την αριστερά, όπου ζητούν την παράνομη φίμωση των πολιτικών τους αντιπάλων, προφανώς με εντολή Σαμαρά. 

Δυστυχώς η δικαιοσύνη και η δημ(ι)οκρατία της μεταπολίτευσης διώκει το μόνο κόμμα, την Χρυσή Αυγή, που έχει κάνει δήλωση πίστης στο Σύνταγμα, ενώ κρατάει ως συνομιλητή, τους αρνητές του Συντάγματος, την αριστερά που καταψήφισε το Σύνταγμα.

Η ιστορία έχει κρίνει. Και θα κρίνει και το μέλλον αφού με την διάσπαση του ΚΚΕ προήλθε και ο Σύριζα. Και όλοι μαζί τα μέλη της ανθελληνικής Αριστεράς, της προδοσίας και της ανωμαλίας, θα έπρεπε να βρίσκονται προφυλακισμένοι, με κατηγορίες εκτός από τις προδοσίες κατά του λαού και της Πατρίδος και για άρνηση και κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων.
Η απάντησή τους… ;;; Σιωπή και κατεβασμένο κεφάλι….