Social Icons

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγή στην πρώτη μετεκλογική συνάντηση, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ συνεχίζοντας τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη. 
Ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νικόλαος Λεμοντζής,κατά την ομιλία του αφού έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τόσο για την παρουσία τους στα εκλογικά τμήματα ως αντιπρόσωποι, όσο και για το θάρρος που επιδεικνύουν να έρχονται στα γραφεία μας, τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου αποτελεί έναν εκλογικό άθλο, δεδομένης της φίμωσης και της συνεχούς κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.
Επιβάλλαμε την παρουσία μας και είμαστε 3η δύναμη στην περιοχή μας. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα στον κόσμο και ακούμε τα προβλήματά του. Είμαστε δυνατοί σαν μια ενωμένη γροθιά, παράγουμε πολιτικό έργο, πρεσβεύουμε τις Ιδέες μας. 
Καθ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κανείς δεν ασχολιόταν μαζί μας, κανείς δεν μας έδινε βήμα για να πούμε τις απόψεις και το πρόγραμμά μας. Ήταν σαν να μην υπάρχουμε. Απόλυτα αποκλεισμένοι, σε μια συνωμοσία σιωπής την οποία εμείς σπάσαμε. Αυτό είναι το σύστημα και έτσι λειτουργεί.

Ο συναγωνιστής τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Αντιθέτως, από εδώ και πέρα πρέπει να γίνουμε κοινωνοί των Ιδεών μας σε όλους. Να είμαστε και να βρισκόμαστε παντού. Κάλεσε τον κόσμο να πυκνώσει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Οι πολίτες αυτό εκτίμησαν σε μας, γι αυτό και μας επέλεξαν. Εκτίμησαν το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα ήμασταν έξω, στους δρόμους, στην τοπική κοινωνία, στους απλούς ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά , και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Άλλωστε, ένα γραμμάριο δράσης ισούται με έναν τόνο θεωρίας. 
Η ομιλία έκλεισε με τους δεκάδες παρευρισκόμενους να ψάλλουν δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.