Social Icons

ΣΥΜΠΛΟΚΗ "ΒΡΟΜΑ" ΣΤΑ ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Νέο επεισόδιο στον τσιγγάνικο καταυλισμό του Πανοράματος σημάδεψε τη χθεσινή ημέρα, με πυροβολισμούς, φωνές και μεγάλη ένταση. Οι κάτοικοι κρύφτηκαν στα σπίτια τους ενώ λεωφορείο του ΟΑΣΑ, γεμάτο μαθητές που γύριζαν το μεσημέρι από το φροντιστήριο, κινήθηκε με μεγάλη δυσκολία και με τους επιβάτες σκυμμένους στα καθίσματα για να μην τους χτυπήσει καμιά αδέσποτη!Άνδρες της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, έσπευσαν στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Χαριλάου Τρικούπη αλλά δεν προχώρησαν σε συλλήψεις, καθώς το μόνο που βρήκαν στο σημείο του διαπληκτισμού ήταν 6 κάλυκες και κανένα Ρομά!

«Έγινε χαλασμός. Φαγώθηκαν οι τσιγγάνοι μεταξύ τους και έτρεμε η δική μας ψυχή» τόνισαν κάτοικοι του Πανοράματος, οι οποίοι ζητούν να κάνουν κάτι άμεσα, πολιτεία, αστυνομία και δήμος ώστε να προστατευθούν οι ίδιοι και τα σπίτια τους.

Για συλλήψεις βέβαια ούτε λόγος. Αυτή την φορά μπορεί να μην υπήρξαν θύματα καθαρά από τύχη.
Εμείς από την πλευρά μας κρούουμε τον κώδωνα  του κινδύνου θέτοντας προ των ευθυνών τους τόσο την Πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας όσο και την Δημοτική Αρχή, οι οποίοι καθαρά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας (ψηφαλάκια) ανέχονται το καθεστώς ατιμωρησίας των "ευπαθών".
Είστε οι ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβαίνει χρόνια τώρα στα Άνω Λιόσια και την ευρύτερη περιοχή για το καθεστώς ασυλίας που παρέχεται σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου έχοντας καταστήσει την περιοχή μας άντρο παρανομίας όπλων και ναρκωτικών.