Social Icons

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ



Τέσσερεις νέες δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα και παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή να έχει παγιώσει την τρίτη θέση και τα ποσοστά της να φτάνουν και να ξεπερνούν διψήφια νούμερα.

Στην πρώτη δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata η οποία δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η αλλιώς «Εφημερίδα των φωτομοντάζ» των ορκισμένων εχθρών του Λαϊκού Συνδέσμουαναδεικνύεται ξεκάθαρα στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή , με διαφορά από το τέταρτο κόμμα και με ποσοστό αναποφάσιστων 25,5%!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 6,5%, το οποίο με αναγωγή ανέρχεται περίπου στο 9%.


Στην δεύτερη δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδος «Παραπολιτικά», η οποία δίνει στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ποσοστό 8,3% και την τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά από το τέταρτο κόμμα!




Στην εκτίμηση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 29%

ΝΔ 27,8%

Χρυσή Αυγή 8,3%

Ποτάμι 6,7%

ΚΚΕ 5,9%

ΠΑΣΟΚ 5,4%

Ένωση Κεντρώων 4,9%

Λαϊκή Ενότητα 4,1%

ΑΝΕΛ 2,3%

Η εταιρεία Mrb για λογαριασμό της εφημερίδας «Αγορά» καταγράφει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της ως τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!


Η Mrb δίνει στα κόμματα στην εκτίμηση ψήφου:

Σύριζα 29,6%
ΝΔ 27,4%
Χρυσή Αυγή 7,5%
Ποτάμι 6,7%
ΚΚΕ 5,7%

Τον τρόμο του καθεστώτος για την εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ύστερα από τις απανωτές σημερινές έρευνες των συστημικών εταιρειών δημοσκοπήσεων, ήρθε να επιβεβαιώσει πριν λίγο η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr.


Η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr που διήρκησε από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου καταγράφει για τα ποσοστά των κομμάτων:

ΝΔ 23,1%
Σύριζα 18,6%
Χρυσή Αυγή 12,4%
ΛΑ.ΕΝ. 11%
Ένωση Κεντρώων 7,5%
Πασόκ 4,9%
ΚΚΕ 4,5%
Ποτάμι 4,1%
Ανέλ 1%+


Τα παραπάνω ποσοστά σε πολωμένες και ιδιάζουσες κάλπες, όπως είναι οι επερχόμενες εκλογές, δείχνουν ότι τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου θα γίνουν ένας Εθνικιστικός χείμαρρος που θα σαρώσει το πολιτικό κατεστημένο.

Χρέος όλων μας να είμαστε εκλογικοί αντιπρόσωποι το βράδυ των εκλογών.