Social Icons

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!



Γράφει ο Νικογιάννης

Το τεράστιο πακέτο των 50 δις. ευρώ που θα βγει προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ για να γεμίσει, ενδέχεται να μπουν στη λίστα τα καλύτερα κομμάτια της δημόσιας περιουσίας, μεταξύ των οποίων και οι πανέμορφες ελληνικές ακρογιαλιές!

Οι μαγευτικές μας παραλίες ή γενικότερα τα δημόσια παραλιακά ακίνητα με ακτογραμμή σε όλη τη χώρα, μπορούν ανά πάσα στιγμή να πωληθούν! Και δεν μιλάμε για μία, δύο, ή πέντε παραλίες αλλά για 110 (!) που κινδυνεύουν να βγουν στο σφυρί, από Χαλκιδική και την Κέρκυρα έως την Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα!

Ας δούμε ποιες παραλίες βρίσκονται μεταξύ αυτών που έχουν μπει στο στόχαστρο από εγχώρια ή ξένα συμφέροντα: η παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο, η Γιάλοβα στην Πύλο, η Τσαμπίκα στη Ρόδο, ο Άγιος Προκόπιος στη Νάξο. Ακόμη, ο Γαλησσάς της Σύρου, η Ίσσος στη νότια Κέρκυρα, μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κεφαλλονιάς, το Τραπεζάκι, η παραλία Τσιλιβί στη Ζάκυνθο, οι μεγαλύτερες παραλίες της Κυλλήνης και η παραλία του Καλού Χωριού – Ίστρου στο Λασίθι.

Στο σφυρί θα βγουν ακόμη και 14 παραλίες στη Χαλκιδική, οκτώ στο Νομό Ηλείας, επτά στην Αργολίδα και πέντε στη Ρόδο.

Μεταξύ των γνωστών παραλιών που βρίσκονται στη λίστα είναι επίσης οι Αμμόλοφοι στην Καβάλα, το Μαστιχάρι στην Κω, η Παλαιόπολη στα Κύθηρα, η Αλυκή και ο Άγιος Αρσένιος στη Νάξο και η Χρυσή Αμμουδιά στη Θάσο.

Πάρε κόσμε, εμείς δεν πουλάμε, χαρίζουμε!