Social Icons

ΚΑΙ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ OFFSHORE; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;


Ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά από ημέρες σιωπής ομολόγησε ότι διαθέτει (και αυτός) offshore εταιρεία με έδρα την Κύπρο! Υποστήριξε βέβαια ότι την ίδρυσε για να προστατέψει πνευματικά δικαιώματα που είχε ως ηθοποιός κατά την περίοδο που συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις στη Μεγαλόνησο. Ο… πονηρούλης ηθοποιός υποστήριξε ακόμη ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει κέρδη, γι αυτό και δεν τη δήλωσε στο «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή. Ανέφερε επίσης ότι η offshore είναι ουσιαστικά ανενεργή από το 2011.

Ό,τι και να λέει όμως ο Χαϊκάλης, η αλήθεια είναι ότι παραβίασε τον σχετικό νόμο, καθώς απέκρυψε από το αρμόδιο συνταγματικό όργανο την κατοχή εξωχώριας εταιρείας. Ο ίδιος νόμος είναι που απαγορεύει σε υπουργούς να έχουν στην κατοχή τους εταιρείες offshore.

Βρε Παύλο, δεν σου είπε κανένας ότι η πολιτική δεν είναι ηθοποιιλίκι; Με την σωστή της έννοια βέβαια, αφού όλοι εσείς που κυβερνάτε είστε ηθοποιοί για βραβείο Όσκαρ… Δεν θα μας κοροϊδεύετε όμως για πολύ γιατί ο Λαός θα σας στείλει στα σπίτια σας.