Social Icons

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΒΑΛΤΟΙ Η ΑΝΟΗΤΟΙ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ…


Ταλαίπωροι αριστεριστές που ταυτίζονται με την Δούρου και τους μεγαλοεργολάβους θίχτηκαν από τις προτάσεις των Συναγωνιστών Ηλία Παναγιώταρου και Περικλή Μουλιανάκη για την διαχείριση των απορριμμάτων

Την Πέμπτη, 08-10-15, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, με θέμα το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Νομού Αττικής. Απ’ ότι φαίνεται, η «πρώτη φορά αριστερά» δεν απέτυχε μόνο σε κοινοβουλευτικό – κυβερνητικό επίπεδο, αλλά και σε αυτοδιοικητικό.
Το μόνο που έχει απομείνει στους πολίτες του νομού Αττικής, οι οποίοι πλήγονται βάναυσα από την πλήρως ανθυγιεινή κατάσταση που επικρατεί στον νομό, είναι οι μεγάλες κουβέντες της κυρίας Δούρου και της παράταξης της κατά τις προεκλογικές της δηλώσεις.


Η Ελληνική Αυγή για την Αττική, έπειτα από μία πολύωρη συνεδρίαση, υπήρξε η μόνη παράταξη η οποία καυτηρίασε το πρόβλημα από την ρίζα του, μιλώντας για τα συμφέροντα των «εθνικών εργολάβων» που κρύβονται πίσω από την δυστυχία των πολιτών του νομού Αττικής, μέσα από την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης, Συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρου, και την δευτερολογία του Συναγωνιστή και περιφερειακού σύμβουλου Αττικής, Περικλή Μουλιανάκη.



Η παράταξη μας φυσικά καταψήφισε την πρόταση της διοίκησης, η οποία ουδέ μία σχέση έχει με την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος. Αντιθέτως, το μόνο που μπορεί να εξασφαλίσει είναι ακόμη λίγος χρόνος μέχρι τις επόμενες περιφερειακές εκλογές, ώστε να είναι και πάλι σε θέση να προαναγγείλει τα μεγάλα και χυδαία ψέματα της εις βάρος των ανθρώπων που την εμπιστεύτηκαν.

Σημειώνεται πως για ακόμη μία φορά, οι παρατρεχάμενοι των κομματικών στρατών της αριστεράς, έδωσαν ένα ακόμη σόου γελοιότητας, φανερά ενοχλημένοι μιας και σήμερα η φωνή της αλήθειας εκφράζεται μόνο από το Εθνικιστικό Κίνημα. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει ακούραστη το δύσκολο έργο της για την σωτηρία της πατρίδας μας και την ευημερία του λαού μας. Σε όποιον δεν του αρέσει, του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.