Social Icons

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΑ


Οργιάζει η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φυλής. Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από Ρομά την ώρα που κυνηγούσαν δύο άντρες, oι οποίοι οδηγούσαν κλεμμένο όχημα!
Το απόγευμα της Πέμπτης, η Ομάδα Δίας Άνω Λιοσίων βρισκόταν στον προαστιακό όταν είδε να περνάει από μπροστά της ένα αγροτικό φορτηγάκι που είχε δηλωθεί κλοπή πριν λίγο. Αμέσως άρχισε η καταδίωξη στη Λεωφόρο Φυλής, μετά στην Κρητικού Πελάγους, μέχρι που τα οχήματα εισήλθαν στον καταυλισμό.
Εκεί το κλεμμένο όχημα έπεσε πάνω σε κολώνα, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί κανείς. Αμέσως συγκεντρώθηκε πλήθος τσιγγάνων και άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς!
Από την ιστορία τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί εκ των οποίων ο ένας σοβαρότερα και μεταφέρθηκε στο 401 με κάταγμα κνήμης.Όπως αναφέρουν οι αρχές, οι δράστες έχουν αναγνωρισθεί και πλέον είναι θέμα χρόνου για την ασφάλεια να προχωρήσει στη σύλληψη τους.

Να αναφέρουμε ενώ η εγκληματικότητα οργιάζει στην περιοχή ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας προανήγγειλε την συνένωση των Αστυνομικών Τμανάτων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου με αποτέλεσμα τηνακό μεγαλύτερη αποδυνάμωση του.