Social Icons

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ «ΑΙΣΧΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ



Αρκούν μόλις 15λεπτά βροχής για να καταλάβεις πως η περιοχή γύρω από το σπίτι σου γίνεται μια καλή αφορμή για 'ερθουν εκεί κανάλια δημοσιογράφοι κάθε λογής ανεθυνουπεύθυνοι για να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Τα κανάλια θα αναζητούν υπεύθυνους για άλλη μια φορά, η περιφέρεια θα ρίχνει την ευθύνη στον Δήμο , ο Δήμος στο υπουργείο και στο τέλος θα ξεχαστεί πάλι το θέμα μέχρι την επόμενη νεροποντή. .

Αυτή την φορά τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε... στο ρέμα της Εσχατιάς, στο ύψος της συμβολής με Κωστή Παλαμά, στο Καματερό.

Σημειώνεται ότι το κτίριο είχε εκκενωθεί από πέρσι, με ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής που είχε διαβλέψει τον υψηλό κίνδυνο για μια τέτοια εξέλιξη. Η Περιφέρεια Αττικής είχε προβεί σε παρεμβάσεις υποστήριξης του κτιρίου, αλλά όπως αποδείχθηκε εις μάτην. Η τριώροφη οικοδομή είχε νομιμοποιηθεί.


Η πολυκατοικία πριν


Η πολυκατοικία μετά


Σίγουρα η απόδοση ευθυνών πάνω στο δράμα των πολιτών που έχασαν την περιουσία τους και παρολίγο την ζωή τους δεν βοηθάει κανέναν αλλά εμείς τα έχουμε πει τα έχουμε γράψει αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω