Social Icons

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΙΑ ΠΛΩΤΗ ΠΟΛΗ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι σε πολλές περιοχές του δήμου Φυλής ενώ αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων, κοπές δέντρων και απεγκλωβισμό οδηγών έχει δεχθεί από κατοίκους η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι περισσότεροι απεγκλωβισμοί οδηγών ΙΧ έχουν γίνει κυρίως στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.


Στην περιοχή της Δροσούπολης η κατάσταση είναι δραματική με τα νερά να σχηματίζουν λίμνες και τους κατοίκους να αδυνατούν ακόμα και να βγουν να πάρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία. Την ίδια ώρα, τα ορμητικά νερά παρασύρουν ξύλα και πέτρες που φράζουν τα φρεάτια ενώ παρασύρουν και τους κάδους απορριμμάτων.
Ακινητοποιημένα είναι αρκετά οχήματα στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη συμβολή της με τη γέφυρα που την ενώνει με την περιοχή του Αγίου Νικολάου, όπου τα νερά σχηματίζουν χείμαρρο ενώ καλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη διέλευση καθώς τα νερά που κατεβαίνουν από το βουνό, δημιουργούν λίμνες στην εκβολή τους.

Πλημμυρισμένοι είναι αρκετοί δρόμοι στο κέντρο των Λιοσίων ενώ στην Αιγαίου Πελάγους στη συμβολή της με την Πηνειού φορτηγό του δήμου έχει κλείσει το δρόμο, λόγω υπερβολικά υψηλής στάθμης του νερού. ΔΥΤΙΚΗ  ΟΧΘΗ.