Social Icons

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΑ ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΠΟ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»



Mιά ομάδα από νεαρά τσιγγανάκια επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών, την ώρα που αυτό κινούνταν στη λεωφόρο Φυλής, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου, αναγκάζοντας τον οδηγό του να σταματήσει και τους επιβάτες να κατέβουν από το λεωφορείο.

Ευτυχώς, από τον πετροπόλεμο δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες ή περαστικούς, οι οποίοι ωστόσο αιφνιδιάστηκαν και έπαθαν σοκ από την ξαφνική επίθεση με τις πέτρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πολλοστή φορά που λεωφορείο γίνεται στόχος επίθεσης από τσιγγάνους τη νύχτα, γεγονός που έχει προκάλεσει τις έντονες διαμαρτυρίες των οδηγών και έχει αναγκάσει τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών να βρει δικαιολογία για να περικόψει δρομολόγια ή να αλλάξει την κατεύθυνσή τους.

Το ίδιο έντονες είναι, ωστόσο και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων που ζητούν άμεσα να δοθεί λύση, εφόσον το πρόβλημα είναι γνωστό, προκειμένου να μην κινδυνεύει αφενός η ζωή τους κάθε φορά και αφετέρου να μπορούν να επιστρέφουν σπίτι τους χωρίς να φοβούνται και χωρίς να χρειάζεται να περπατούν πολύ ώρα.