Social Icons

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Σίγουρος στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών ο Ηλίας Παναγιώταρος


Βάζουν την «Μπάρμπι» υποψήφια περιφερειάρχη γιατί το θέλει ο Μπόμπολας!
Αποκαλυπτικό άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για την δυναμική της υποψηφιότητας του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου για την περιφέρεια Αττικής και τις μεθοδεύσεις του Μπόμπολα στην κατάρτιση των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων στην Νέα Δημοκρατία.


"Γιατί τραμπαλόπαιδα συνεχίζετε να ταπεινώνετε και να προσβάλετε τους Νεοδημοκράτες;
Μου έλεγε ο πατέρας μου πως όταν επαναλαμβάνεις κάτι συχνά κινδυνεύεις να γίνεις εμπαθής, εκτός και αν αυτοί που λες είναι να αφυπνίσεις όσους μπορείς περισσότερο. Όταν καίγεται ένα σπίτι και φωνάζεις παντού και συνέχεια «βοήθεια» δεν δείχνεις καμία εμπάθεια, αλλά αντίθετα επιβεβαιώνεις το δεύτερο. Έχω γράψει πολλές φορές για την «δημοσιογραφική ασυλία» που έχει από όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ ο πράσινος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.
Την ίδια ασυλία απολαμβάνει και από όλα τα συστημικά κόμματα του Κοινοβουλίου. Ο λόγος είναι απλός. Ο Σγουρός διαχειρίζεται με αποχεριά τα κονδύλια της περιφέρειας και φροντίζει να είναι όλοι ευχαριστημένοι! Σήμερα ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του είναι η παράταξη της αντιπολίτευσης της οποίας επικεφαλής είναι οΚικίλιας. Σε αυτή την παράταξη ανήκει και η πρωταγωνίστρια στην σημερινή μας στήλη κουκλοβουλευτίνα Άννα Καραμανλή.
Η κυρία αυτή εκτός από τα «προσόντα» που έχει, διαθέτει και τρία μοναδικά ρεκόρ. Στην θητεία της ως βουλευτής έχει κάνει τις λιγότερες ερωτήσεις και από τους 300. Από τα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου είναι παντελώς ανύπαρκτη, αφού τις περισσότερες φορές ούτε καν πατάει το πόδι της. Το τρίτο και το καλύτερο είναι πως έχει όλα τα «φόντα» για να μην περάσει ούτε στον δεύτερο γύρο. Όλα αυτά είναι γνωστά και στην ίδια, αφού έχει αυτογνωσία ως παλιά αθλήτρια, αλλά και σε αυτούς που την έχουν επιλέξει προς το παρόν, ως το «βαρύ πυροβολικό» της παράταξης για να εκπροσωπήσει τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους στην επιλογή τους ως υποψήφια περιφερειάρχης! Τι κατάντημα!
Φυσικά μην νομίζετε πως έχουν «τρελαθεί» στην Νέα Δημοκρατία και δεν γνωρίζουν τον εκλογικό όλεθρο που θα υποστούν. Να όμως που η απαίτηση του μεγαλοκαναλάρχη και εθνικού νταβατζή Μπόμπολα δεν χωρά αντιρρήσεις, ούτε σε αυτή την περίπτωση. Όπως επέβαλε και στον ΣΥΡΙΖΑ την Ρένα Δούρου, απόλυτα «ελεγχόμενη» από το μιντιακό σύστημα και συνεπώς θαμώνα και του δικού του τηλεοπτικού μαγαζιού, το ίδιο κάνει και με την «Μπάρμπι» της ΝΔ.
Το μεγάλο παιχνίδι με τα σκουπίδια της Αττικής που κοστολογείται 10.000.000.000 ευρώ είναι αυτό που θα «ξεδιπλωθεί» την επόμενη 2ετία στην περιφέρεια Αττικής. Εκεί δεν χωρά καμία αντίρρηση. Όλοι πρέπει να υπακούσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Ο Μπόμπολας παίζει τα ρέστα του για να εκλεγεί ο Σγουρός. Αν όμως κάτι πάει στραβά πρέπει να είναι σίγουρος και για τους «αναπληρωματικούς». Για αυτούς που δεν ελέγχει και γνωρίζει πολύ καλά ότι θα αποτελέσουν «εφιάλτη» απέναντι στην απληστία του, φροντίζει με νύχια και με δόντια να τους κλείσει στην φυλακή. Προσπάθησε να τους εξαγοράσει, με δειλές τηλεοπτικές παραχωρήσεις, αλλά αυτοί δεν «μάσησαν». Φαίνεται όμως ότι δεν «μασούν» ούτε από την φυλακή.
Ενδεχομένως να συνεννοηθεί με την ΕΥΔΑΠ που θέλει και αυτή να αγοράσει και να ρίξει νιτρικό οξύ στους σωλήνες που οδηγούν στο σπίτι του Παναγιώταρου. Τα περιθώρια στενεύουν και μετράμε πλέον ώρες μέχρι τις περιφερειακές εκλογές.
Είναι βέβαιο ότι ο Ηλίας Παναγιώταρος θα είναι στον δεύτερο γύρο. Όσο αυτό το σκέφτεται το «συνταγματικό τόξο» διακομματικής διαπλοκής του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής ιδρώνει ασταμάτητα. Υπάρχει όμως και ένα ερώτημα που θέλουν δεν θέλουν πρέπει να απαντήσει η τραμπαλοπαρέα του Μαξίμου. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να προσβάλουν καθημερινά με υποψηφιότητες μαριονέτες τους απλούς, έντιμους και νοικοκύρηδες της Ν.Δ; Κάντε υπομονή και θα δείτε πως «σφάζουν το αρνί» κύριοι της Λεωφόρου Συγγρού.