Social Icons

ΣΥΜΜΟΡΙΑ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΡΗΜΑΖΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ


Η δράση μιας ακόμα (πραγματικής…) εγκληματικής συμμορίας «ευπαθών» αποκαλύφθηκε. Η συγκεκριμένη συμμορία είχε βάλει στο στόχαστρό της οδηγούς Ταξί στην περιοχή της Αττικής.
Συνελήφθη για τη συμμετοχή του σε αυτή, ένας 23χρονος «ευπαθής» στο Ζεφύρι, ενώ, αναζητούνται ως συνεργοί του ακόμα έξι ομόφυλοί του, ηλικίας 17, 19, 20, 21, 22 και 23 ετών, αντίστοιχα.
Τα μέλη της συμμορίας, συνήθως 2 με 3 άτομα κάθε φορά, επιβιβάζονταν από διάφορες περιοχές της Αττικής σε ΤΑΞΙ και ζητούσαν να τους μεταφέρει στους καταυλισμούς «ευπαθών» στην περιοχή του Ζεφυρίου και των Αχαρνών. Κατά την άφιξή τους σε προκαθορισμένα σημεία, όπου τους ανέμεναν συνεργοί τους, αφαιρούσαν από τον οδηγό χρηματικά ποσά και διάφορα άλλα αντικείμενα με την απειλή ή χρήση βίας και στη συνέχεια διέφευγαν.
Σημειώνεται ότι για να αποφύγουν την αντίδραση ή το ενδεχόμενο να διαφύγουν οι οδηγοί ΤΑΞΙ, μόλις έφταναν στο προκαθορισμένο σημείο, έσβηναν τον κινητήρα, αφαιρούσαν τα κλειδιά του οχήματος και τα πετούσαν, επιτυγχάνοντας την ακινητοποίηση του οχήματος και την αποφυγή της καταδίωξής τους από τον παθόντα.
Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι μέχρι τώρα έχουν διαπράξει δέκα (10) ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!