Social Icons

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό γνωστού καθεστωτικού μέσου έδωσε ο χοντρο-Πάγκαλος και μπήκε για λίγο –σε ρόλο τιμητή των πάντων- στη θέση ενός… Γερμανού που παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ή μένει εδώ. Ας δούμε τι θα έβλεπε ο Γερμανός, με τα μάτια του… χοντρο-Πάγκαλου:
Σκεφθείτε λίγο να είστε Γερμανός και να παρακολουθείτε για κάποιο λόγο, επειδή ξέρετε ελληνικά και κατοικείτε στην Ελλάδα ή γιατί έχετε το βίτσιο να παρακολουθείτε την ελληνική πολιτική σκηνή, τι θα βλέπατε. Θα βλέπατε κόμματα και αρχηγούς, όχι το λαό. Ο λαός υπάρχει στις δουλειές και στα καφενεία και συγκροτεί ομάδες πολιτικές και κοινωνικές. Θα βλέπατε κόμματα και αρχηγούς, τον κ. Καμμένο, τον κ. Τσίπρα, το μοναδικό ΚΚΕ που υπάρχει στην Ευρώπη, ναζί που χαιρετάνε χιτλερικά και παίρνουν 10% και θα βλέπατε και δύο κόμματα που ασκούν την εξουσία στα πλαίσια μιας αμφισβητούμενης προσήλωσης μέσα σε κάποια μνημόνια. Αυτά θα βλέπατε. Τι γνώμη θα είχατε;».
Τι θα έβλεπε ένας Γερμανός ή ένας οποιοσδήποτε Ευρωπαίος, με τα μάτια ενός μέσου Έλληνα; Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα διεφθαρμένων, που κυβερνά την Ελλάδα παράνομα και αντισυνταγματικά, με εκβιασμούς και κινδυνολογία, τον Αρχηγό, πέντε βουλευτές και κάμποσα στελέχη ενός νομίμου πολιτικού κόμματος (του δεύτερου, ίσως δε και του πρώτου της χώρας…) να βρίσκονται σιδηροδέσμιοι για τις ιδέες τους, τους πάσης φύσεως ψευταράδες, κλεφταράδες και μασκαράδες να βρίσκονται εκτός φυλακής και εντός βουλής, μια προνομιούχο κάστα να καλοπερνάει και να τρώει με χρυσά κουτάλια και τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού να πεινάει, να κρυώνει και να μην ξέρει τι θα της ξημερώσει η αυριανή ημέρα. Κι αν έψαχνε τους υπευθύνους γι’ αυτό το απερίγραπτο χάλι, θα εύρισκε ανάμεσά τους και τον χοντρο-Πάγκαλο, σε ρόλο τιμητή…