Social Icons

ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ


Γερή νίλα έπαθε χθες το απόγευμα ο mister Tsipras στο Πολεμικό Μουσείο, κατά τη διάρκεια της κοινής ομιλίας του με τον Δημήτρη Δασκαλόπουλου (πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων – ΣΕΒ), στο πλαίσιο εκδήλωσης με τίτλο ««Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δασκαλόπουλου, ένας ακροατής (κατά πάσα πιθανότητα συνιστωσάκιας του ΣΥΡΙΖΑ, που ένιωσε προδομένος από τη συνύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΕΒ) σηκώθηκε οργισμένος, με αφορμή μια αναφορά του προέδρου των βιομηχάνων στον Κορνήλιο Καστοριάδη και του φώναξε: «Εσείς μην πιάνετε στο στόμα σας τον Καστοριάδη».
Στη συνέχεια, τα… σκάγια πήραν τον mister Tsipra, προς τον οποίο φώναξε: «Κι εσύ δεν θα έπρεπε να είσαι αυτή τη στιγμή εδώ. Πως θα κυβερνήσεις; Με την Δεξιά;». Εν συνεχεία αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο mister Tsipras, πήρε τότε το λόγο και υπερασπίστηκε τον Δασκαλόπουλο, τον Καστοριάδη και τον… Λένιν:

«Δεν κατανοώ την ενόχληση κάποιων ούτε τον εκνευρισμό τους. Εδώ και πενήντα χρόνια σας έχουν μάθει και σας λένε ότι οι Κομμουνιστές θα σας πάρουν τα σπίτια και τις καταθέσεις και τώρα σας ενοχλούν οι αναφορές στον Καστοριάδη και στον Λένιν».
Εν συνεχεία, απηύθυνε πρόσκληση προς τους βιομηχάνους:
«Ζητάμε τη συστράτευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων στον κοινό αγώνα για την ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση. Είναι το δημοκρατικό και πατριωτικό προσκλητήριο της γενιάς μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δύναμη διχασμού αλλά ενότητας».

(ΥΓ): Βέβαια, το κατά πόσο είναι «παραγωγική» δύναμη οι «βιομήχανοι» (σε μια χώρα χωρίς βιομηχανία…), ή κρατικοδίαιτοι αεριτζήδες, το γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και σύντομα θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την απάντηση που του αξίζει!