Social Icons

Η υποκρισία της ψευτοαριστεράς δεν έχει όριο.


Στο λόγο του Λυσία ‘’Κατά τῶν σιτοπωλών’’ υπάρχει το εξής χωρίο :’’Ὥστε ἀκρίτους χρή τοῖς ἕνδεκα παραδοῦναι θανάτῳ ζημιῶσαι’’. Σε νεοελληνική απόδοση αναφέρόνται τα εξής:’’ Επομένως είναι ανάγκη να παραδοθούν στους έντεκα (εκτελεστές) και να τιμωρηθούν με την ποινή του θανάτου χωρίς δίκη’’.
Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο αποτελούν οι πρόσφατες ενέργειες ‘’συμπαράστασης’’ των βουλευτών του Σύριζα, κ. Κουράκη και της κας Κατριβάνου υπέρ του καταδικασθέντος τρομοκράτη Σ. Ξηρού.
Οι συγκεκριμένοι βουλευτές ζητούν με παρέμβαση τους (η οποία καθόσον γίνεται απο εν ενεργεία βουλευτές προφανώς έχει πολιτικό στίγμα) τον κατ’ οίκον περιορισμό του εν λόγω εκτελεστή της 17 Νοέμβρη. Η ενέργεια αυτή για αυτονόητους λόγους είναι τόσο προκλητική όσο και οι συνακόλουθες δηλώσεις του βουλευτή Κουράκη στον REAL FM. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο βουλευτής του Σύριζα ισχυρίστηκε πως θα έκανε το ίδιο αν επρόκειτο για Χουντικό(!), Χρυσαυγίτη(!) αλλά και για τον Κασιδιάρη (ο οποίος παρεπιπτόντως απάντησε αποστομωτικά). Η υποκρισία όπως φαίνεται δεν έχει όριο, άλλωστε εάν είχε θα υπήρχε και μονάδα μέτρησής της.
Ο κ. Κουράκης ανέφερε πως με τον τρόπο που μεταχειρίζεται το ελληνικό κράτος τον Σάββα Ξηρό είναι σαν να τον εκδικείται. Ας του θυμίσει κάποιος πως ο Απριλιανός Στρατηγός Ντερτινλής πέθανε στη φυλακή. Ίσως να είναι μόνος άνθρωπος στην ιστορία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους που παρέμεινε έγκλειστος μέχρι το τέλος της ζωής του. Κυριολεκτικά δηλαδή ισόβια!! Ας μας πει λοιπόν ο βουλευτής του Σύριζα γιατί δεν έκανε κάτι αφού θα υπερασπιζόταν και Χουντικό; Ή μήπως ο εν λόγω γέροντας πέθανε στη φυλακή επειδή ήταν ‘’επικίνδυνος’’ για τη ‘’δημοκρατία’’ κατα τους συντρόφους του ;
Όσον αφορά πάλι το ότι θα υπερασπιζόταν Χρυσαυγίτες όσο και να θέλει να γίνει πιστευτός, μιλούν οι πράξεις του, αφού ο ίδιος και το κόμμα του πρωτοστατούν στις παράνομες διώξεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ομού μετα της συγκυβερνήσεως των μνημονιολάγνων. Εκτός κι αν ο ίδιος δεν έχει ψηφίσει ποτέ υπερ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οπότε ο γράφων λανθάνει.
Στην πραγματικότητα όλη η συνομωταξία των ξιπασμένων αριστεριστών της θολοκουλτούρας, αν είχε τη δυνατότητα θα έπραττε αυτά που αναφέρει το απόσπασμα του Λυσία. Εκτέλεση χωρίς δίκη για όλους τους Χρυσαυγίτες ανεξαιρέτως. Βέβαια όταν υπερασπίζεσαι καταδικασμένους φονιάδες αθώων πολιτών και έπειτα προσπαθείς να το καλύψεις επικοινωνιακά μάλλον κάπου χάνεται και η ίδια η λογική.


                   Πάτροκλος Αντωνίου
Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ