Social Icons

Φωτιά στις Αχαρνές εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας της Πολιτείας


Σε κρανίο τόπου μετέτρεψαν, πάλι, το Λόφο των Σαράντα Μαρτύρων οι τσιγγάνοι που κατοικούν στον καταυλισμό που βρίσκεται στους πρόποδές του.
Το τελικό χτύπημα στο Λόφο των Σαράντα Μαρτύρων λίγο έλειψε να δώσει, το μεσημέρι της Παρασκευής, 27 Ιουνίου, η ασυλία που παρέχει στους τσιγγάνους η Πολιτεία. Η πυρπόληση των ξερών χόρτων για την απογύμνωση των καλωδίων, την οποία χρησιμοποιούν οι ΡΟΜΑ προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά και κινητοποίησε μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της.
Τελικά τέθηκε υπό έλεγχο αφού προηγουμένως κατέστρεψε αρκετά από τα δέντρα του Λόφου. Η καταστροφή έχει αρχίσει από πρόπερσι με δεκάδες πυρκαγιές που έχουν απογυμνώσει την περιοχή από το λιγοστό πράσινο που της έχει απομείνει. Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα προκαλεί η ρύπανση της ατμόσφαιρας από τα καρκινογόνα αέρια που εκλύονται στην ατμόσφαιρα εξαιτίας της καύσης των καλωδίων. Όμως, παρά το γεγονός ότι ο κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία είναι πολύ μεγάλος, καθώς η ατμόσφαιρα, τα βράδια γίνεται αποπνικτική, η Πολιτεία κωφεύει. Να δούμε μέχρι πότε...menidiatis.blogspot.gr