Social Icons

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΦΥΛΗΣ


Εκτενή ενημερωτική δράση σε κεντρικά σημεία της πόλης των Άνω Λιοσίων πραγματοποίησε η Τ.Ο. Φυλής όπου έγινε διανομή της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά και ενημερωτικού εντύπου  υλικού σχετικά με τα επαχθή  μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση μειοψηφίας των Σαμαροβενιζέλων, αλλά και τις παράνομες πολιτικές διώξεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων συναγωνιστών.
Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε θετικότατη. Αυτό βέβαια φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  απέσπασε ποσοστό 13,74% αυξάνοντας τα ποσοστά της και στον Δήμο Φυλής.
Η Χρυσή Αυγή στο 0,29% και χωρίς επιχορήγηση στάθηκε δίπλα στους Έλληνες και συνεχίζει να στέκεται  στο 9,4%  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ .
 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στέκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό και συνεχίζει την πολιτική της μάχη εναντίον των παγκόσμιων τοκογλύφων και των ντόπιων πολιτικάντηδων που τους υπηρετούν. Το Κίνημα μας θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη μεταφέροντας σε κάθε περιοχή της Ελλάδος το ξεκάθαρο μήνυμα του αρχηγού μας μέσα από το άνδρο της δημ(ι)οκρατίας : Είστε μια θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να πέσει. Δεν μπορείτε να μου λυγίσετε την ψυχή ό,τι κι αν κάνετε.