Social Icons

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΜΟΝΤΖΗ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ



Ομιλία από τον συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νικόλαο Λεμοντζή, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων, λίγες ώρες μετά από μία ακόμα άδικη και παράνομη προφυλάκιση, αυτή του συναγωνιστή Νίκου Κούζηλου. Ο Νικόλαος Λεμοντζής τόνισε ότι οι πολιτικάντηδες και το σάπιο σύστημά τους είναι τρομοκρατημένοι από τις αποκαλύψεις του Αρχηγού και των δύο συναγωνιστών στην Βουλή, ενώ ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που μετά από μία ακόμη πολιτική δίωξη τα γραφεία μας είναι ασφυκτικά γεμάτα .




Τα βρώμικα σχέδιά τους δεν θα περάσουν έσω και ένας από εμάς να μείνει ελεύθερος θα αγωνίζεται για τις αρχές τις αξίες και τις ιδέες μας.
Οι Ιδέες μας όμως είναι καθαρές σαν κρύσταλλο. Ο ίδιος ο Αρχηγός μας, ο εμπνευστής των Ιδεών αυτών , είναι ικανοποιημένος γιατί βλέπει ότι όλα αυτά που πρεσβεύει εδώ και 30 χρόνια δεν πάνε χαμένα.
Δεν πρέπει να νιώθουμε κανέναν φόβο, μόνο υπερηφάνεια και να στεκόμαστε στο πλευρό των  Πόλιτικών κρατουμένων του Αρχηγού και των βουλευτών της 3ης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Έχουμε ηθικό χρέος απέναντι στους συναγωνιστές  οι οποίοι διώκονται για τις ιδέες τους να σταθούμε δίπλα τους.
 Με τον ΑΡΧΗΓΟ και τους υπόλοιπους συναγωνιστές μας παράνομα κρατούμενους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω κατέληξε.