Social Icons

Ανοιχτή επιστολή προς τον Γ.Γ της Χρυσής Αυγής και τους έγκλειστους συναγωνιστές πολιτικούς κρατουμένους


4/6/2014
Αρχηγέ μου, συναγωνιστές μου, η ‘’λακωνική’’ αυτή επιστολή γράφεται, λίγες ώρες μετά την είσοδό σας στο άντρο της διαφθοράς και της προδοσίας προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια παράνομη διαδικασία-παρωδία την οποίαν έστησαν ορισμένα ποταπά ανθρωπάκια τα οποία έχουν εξευτελίσει και ξεπουλήσει την πατρίδα μας σε ξένα συμφέροντα. 
Παρότι λοιπόν επρόκειτο, για μια καταφανώς παράνομη ψηφοφορία άρσης ασυλίας, και δεν έπρεπε κανονικά να μεταφερθείτε στο ελλαδικό (και σε καμία περίπτωση ελληνικό) κοινοβούλιο, η παρουσία σας εντός αυτού, γέμισε με απερίγραπτη χαρά και κουράγιο όλους εμάς που σπεύσαμε από νωρίς στο Σύνταγμα, καθώς και όλους τους συναγωνιστές βουλευτές εντός της Βουλής. Όλους εμάς, που έχουμε μήνες ολόκληρους να σας δούμε και να σας ακούσουμε. Όλους εμάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες ‘’φασίστες’’ που τα τέρατα της διεστραμμένης αυτής κυβέρνησης, μας έχουν στερήσει το δικαίωμα να σας βλέπουμε να μας εκπροσωπείτε, στερώντας παράλληλα από εσάς το Ιερό δικαίωμα της ελευθερίας.
Η ανθελληνική χούντα, η οποία προκλητικά ‘’κόβει και ράβει’’ στις μέρες μας, δυστυχώς με την ανοχή και υποστήριξη ενός μεγάλου τμήματος του ελληνικού πληθυσμού, δέχτηκε αλλεπάλληλα ραπίσματα αποκαλύψεων από εσάς, σε βαθμό τέτοιο, που αν οι εκπρόσωποί της διέθεταν το ελάχιστο φιλότιμο, θα έπρεπε να διακόψουν αυτό το θέατρο του παραλόγου και να τραπούν σε άτακτη φυγή. Αλλά μάταια.. 223 β(ο)λευτές ψήφισαν τη συνέχιση αυτής της παράλογης και παράνομης πολιτικής δίωξης. Άνθρωποι κενοί, χωρίς αξίες, χωρίς ιδέες, χωρίς αξιοπρέπεια και φυσικά χωρίς ίχνος εθνικής συνείδησης. Σύγχρονοι νενέκοι και εφιάλτες, οι οποίοι συντηρούνται ακόμα στην εξουσία από νεοραγιάδες και αγνώμονες συμπολίτες μας, σε μια αγαστή σχέση πελατειακών και άλλων σχέσεων που διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες.
Υπάρχουν όμως και ‘’άλλοι’’ Έλληνες. Αμετανόητοι, όπως εσύ Αρχηγέ μας, εθνικιστές, Χρυσαυγίτες που δεν λυγίζουν και δεν αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου. Άνθρωποι που σε ακολουθούν ανιδιοτελώς, καθώς διακατέχονται από γνήσιο και αγνό πατριωτισμό τον οποίο εσύ εκφράζεις σταθερά εδώ και τριάντα και πλέον χρόνια. Όλοι αυτοί, όλοι εμείς, ζούμε για ν’ αγωνιζόμαστε για μία ελεύθερη Ελλάδα. Δε πτοούμαστε από τις δυσκολίες του αγώνα, γιατί κάποιοι άλλοι παλαιότερα, και μερικοί άλλοι πιο πρόσφατα, πρόσφεραν τη ζωή τους την ίδια για τον σκοπό αυτό. Δεν έχουμε συνεπώς κανένα δικαίωμα εμείς οι ελάχιστοι να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Εφόσον αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη καταγωγή και το ρόλο μας στην Ιστορία ως έχει, θα μαχόμαστε εσαεί για Ελευθερία, Πίστη, Δικαιοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα για το Έθνος και τη Φυλή μας, που έχει γράψει αμέτρητες σελίδες δόξας στη παγκόσμια Ιστορία. Δε πτοούμαστε λοιπόν. Θα συνεχίσουμε να πυκνώνουμε τις Φάλαγγες, και εσείς, Πιστοί και Αληθινοί θα μας κατευθύνετε στο πεδίο της μάχης των Εθνικών Αγώνων. Και όταν κάποτε εμείς δε θα υπάρχουμε, τα παιδιά μας, και έπειτα τα παιδιά των παιδιών μας, θα συνεχίσουν μέχρι τη τελική Νίκη και Δικαίωση.
Συναγωνιστές, ο Λαϊκός Σύνδεσμος δε πρόκειται να διαλυθεί ποτέ. Γιατί όσοι, πρόθυμοι ή μη, προδότες και αν βρεθούν ανάμεσά του, θα έχει πάντοτε έναν ΗΓΕΤΗ που οι ‘’στρατιώτες’’ του θα τον υπηρετούν ειλικρινά, με πίστη, αυτοθυσία και αφοσίωση. Σαν άλλοι Σπαρτιάτες, σαν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας. Μέχρι τη τελευταία ρανίδα του αίματός μας…


ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Θάνος Πολίτης