Social Icons

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ


 Μικρή αποδείχθηκε η Τ.Ο. Αχαρνών στην Πολιτική ομιλία που συνδιοργάνωσαν οι τοπικές Αχαρνών και Φυλής ενάντια στην Πολιτική σκευωρία. Η συμμετοχή ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς τέλη Ιουλίου , Σαββάτο βράδυ και εν μέσω των καλοκαιρινών αδειών η τοπκή Αχαρνών ξεχείλισε από κόσμο συνειδητοποιημένο , που προτίμησε να συμετάσχει στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής από τις παραλίες, γεγονός που μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο συναγωνιστής , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων Νήσων Νικόλαος Λεμοντζής.
                              

 Κεντρικός ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής και Δικηγόρος Τάσος Δημητρακόπουλος o οποίος στην ομιλία του τόνισε:


Όλα άρχισαν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 με την παράνομη σύλληψη του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, και των Συναγωνιστών Βουλευτών Χρήστου Παππά, Ιωάννη Λαγού, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νικόλαου Μίχου. Οι Συναγωνιστές συνελήφθησαν παρανόμως, με «νομικές ακροβασίες» και κατ’ εντολή των ξένων, όπως έχει παραδεχτεί ο διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Μητρόπουλος και οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες ενώπιον του ανακριτή, λίγες μέρες μετά.
Το αποτέλεσμα της ανακρίσεως ήταν ότι ενώ στην αρχή αφέθηκαν ελεύθεροι οι Συναγωνιστές, στη συνέχεια προφυλακίστηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς. Όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Σαμαράς σε συνέντευξη του στον Πρετεντέρη "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή... ".
Η γελοία δικαιολογία προκειμένου να αποφασιστεί η προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ήταν κάποιες κλήσεις που φέρεται να έγιναν μεταξύ δύο τηλεφώνων, ενός κατηγορούμενου και του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής, το οποίο αποδίδεται στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Όμως, όπως αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα, την ώρα που υποτίθεται ότι έγιναν αυτές οι κλήσεις, εντός του κτιρίου της Κεντρικής Διοικήσεως στην Λ. Μεσογείων βρισκόντουσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες διεξήγαγαν έρευνα και μπορούν να βεβαιώσουν ότι τις επίμαχες ώρες ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν βρισκόταν εντός του κτηρίου.


Συγκεκριμένα: Τα 13 επίμαχα τηλεφωνήματα μεταξύ των Γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων και του Γεωργίου Πατέλη, τα οποία υποτίθεται ότι ενοχοποιούν τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, έλαβαν χώρα από τις 10:13 έως τις 12:37 της 18/9/2013. Όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο, πρόκειται στην πλειοψηφία τους για κλήσεις ολίγων δευτερολέπτων ή αναπάντητες.
Από τις εννιά παρά τέταρτο τουλάχιστον της ίδιας μέρας, δηλαδή πάνω από μιάμιση ώρα πριν τα υποτιθέμενα ενοχοποιητικά τηλεφωνήματα, στο κτίριο της οδού Μεσογείων βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς και άνδρες της κρατικής Ασφάλειας οι οποίοι έλεγχαν τους εισερχομένους ζητώντας ακόμη και από βουλευτές να επιδείξουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητος. Κανείς τους δεν είδε τον κ. Μιχαλολιάκο να εισέρχεται του κτιρίου. Αλλά όχι μόνον αυτό.
Ο λόγος της παρουσίας των δυνάμεων αυτών ήταν ότι την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν στα γραφεία του κόμματος εισαγγελική έρευνα παρουσία Αστυνομικών και αντιεισαγγελέως και κατά την οποία όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο, ουδέν ανευρέθη. Οι δε δυνάμεις της Ασφαλείας αποχώρησαν κατά τη μία παρά τέταρτο ενώ ακολούθησαν και δηλώσεις εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ενώπιον των δεκάδων δημοσιογράφων που είχαν παραταχθεί γύρω από τα γραφεία.
Κανείς τους άραγε, Αστυνομικοί, Δικαστικοί, άνδρες της κρατικής Ασφαλείας, Δημοσιογράφοι, δεν είδαν τον γνωστό σε όλους φυσιογνωμικά Νίκο Μιχαλολιάκο να εισέρχεται ή να εξέρχεται του κτιρίου; Ούτε καν οι πραγματοποιούντες τον επιτόπιο έλεγχο; Εάν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο κτίριο, εύκολα θα διαπίστωνε ο κ. Αντιεισαγγελεύς την παρουσία του. Μήπως θα μας πουν ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις οι οποίες του επιτρέπουν να καθίσταται αόρατος από τους κοινούς θνητούς;
Η απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά δείχνει επακριβώς τον πολιτικό χαρακτήρα της διώξεως εναντίον της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα στο σκεπτικό της εν λόγω απόρριψης δεν αναφέρονται κάποια εγκλήματα ή έστω κάποιες ενδείξεις ενοχής του Συναγωνιστή Παππά, αλλά παρατίθενται βιβλία! Συγκεκριμένα το σκεπτικό γράφει:

«Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι α) επί του βιβλίου με τον τίτλο «ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ», υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του δικτάτορα Στυλιανού Παττακού, με τη φράση «Εις τον ευγενή ευπατρίδη» και ημερομηνία «22 Ιανουαρίου 2007», β) επί του βιβλίου με τον τίτλο «21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΔΙΑΤΙ; ΠΟΙΟΙ; ΠΩΣ;» υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) με τη φράση «Τιμής Ένεκεν» και ημερομηνία «8 Μαίου 2006», γ)επί του βιβλίου με τον τίτλο «Οδοιπορικό ενός Στρατιώτου 90 ετών» υπάρχει αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) , με τη φράση «Τιμής Ένεκεν» και ημερομηνία «Πάσχα 19 Απριλίου 2009», δ) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Δυστυχώς Ενικήσαμεν…» , υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) με τη φράση «εις τον αξιότιμον φίλον μου» και ημερομηνία «8 Αυγούστου 2005» , ε) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Γενναίοι ως Έλληνες», υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού), με τη φράση «Εις τον ευγενή Ευπατρίδη» και ημερομηνία «9 Σεπτεμβρίου 2009» και στ) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Η Ιδεολογία της 21ης Απριλίου» υπάρχει ομοίως αφιέρωση του ιδίου ως άνω δικτάτορα (Στυλιανού Παττακού) με την ίδια φράση («Εις τον ευγενή Ευπατρίδη») και ημερομηνία «Χριστούγεννα 2008».
Βεβαίως οι εγκάθετοι που συνέγραψαν το εν λόγω αίσχος δεν έχουν κάποιο πειστικό σχόλιο γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, παρότι έχει και αυτός βιβλίο με ιδιόχειρη υπογραφή του Στυλιανού Παττακού…
Όσον αφορά τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό υπάρχει ευθεία παραδοχή σε δικαστικό έγγραφο ότι δεν γνώριζε τίποτε για το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι. Όμως παρόλα αυτά εμπλέκεται διότι «λόγω της ιδιότητας του ως περιφερειάρχη». Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται ότι «Το γεγονός ότι ο αιτών κατηγορούμενος αγνοούσε την εγκληματική ενέργεια του Γιώργου Ρουπακιά...». Με απλά λόγια αυτό σημαίνει την άμεση παραδοχή πως ο βουλευτής Λαγός όχι μόνο δεν είχε σχεδιάσει αλλά ούτε καν γνώριζε την πρόθεση ή όχι για την δολοφονία του άτυχου νεαρού Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά. Είναι η πρώτη φορά που σε επίσημο δικαστικό έγγραφο γίνεται τέτοια παραδοχή.
Στην συνέχεια της όλης σκευωρίας προφυλακίστηκαν οι Συναγωνιστές Γερμενής και Ηλιόπουλος. Στην διάρκεια της «απολογίας» τους δεν ερωτήθηκαν για καμία εγκληματική ενέργεια, ενώ εν συνεχεία το απίστευτο «σκεπτικό» με το οποίο «δικαιολογούταν» η προφυλάκιση τους έγραφε ότι προφυλακίζονται επειδή δεν διαθέτουν μαντικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα το κατάπτυστο, αυτό, δικαστικό έγγραφο ανέφερε ότι «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς».
Τον Απρίλιο του 2014, ήλθε στο φως της δημοσιότητας δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Παναγιώτη Μπαλτάκου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η εντολή για την προφυλάκιση των Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δόθηκε από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και ότι η σκευωρία στήθηκε από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως Νικόλαο Δένδια, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.
Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης, μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, παραδέχθηκε ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον πήρε τηλέφωνο πριν την απολογία του Προέδρου του κόμματός μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου και εν συνεχεία ο Υπουργός τηλεφώνησε στην Προϊστάμενη των Ανακριτών Μαρία Τσάμη, η οποία του είπε ότι «δεν δένει η εγκληματική οργάνωση». Ο Υπουργός παρότι έχει παραδεχτεί το τηλεφώνημα, ουδέποτε αποκάλυψε πως την «έπεισε» να «δέσει» την υπόθεση.
Τον Μάιο του 2014 οι Ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση άσκησαν δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και στα υπόλοιπα οκτώ (8) μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, ήτοι τους Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Ελένη Ζαρούλια, Νικόλαο Κούζηλο, Μιχαήλ Αρβανίτη, Δημήτρη Κουκούτση, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και Αντώνη Γρέγο. Με ένα κατάπτυστο δικαστικό λίβελλο που απεστάλη στην Βουλή απέδωσαν συλλογική ευθύνη σε ανθρώπους που ουδέποτε είχαν αναφερθεί στην δικογραφία. Το σκεπτικό πίσω από αυτό το έγγραφο ήταν ότι όποιος πολίτης παρακολουθεί ομιλίες μας και συμμετέχει σε εορταστικές μας εκδηλώσεις είναι «μέλος εγκληματικής οργάνωσης», πόσο μάλλον αυτοί που βγάζουν τις ομιλίες.
Με αυτό το αισχρό σκεπτικό σκέφτηκαν ότι θα μπορέσουν να τρομάξουν τον κόσμο και τους Χρυσαυγίτες, αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να βρουν έναν Ιούδα. Έναν Ιούδα, ο οποίος έλαβε την ανταμοιβή του, τα τριάκοντα αργύρια, και αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων. Από κει και μετά όλοι οι Συναγωνιστές που προσήλθαν στις ανακρίτριες έλαβαν είτε εξοντωτικούς περιοριστικούς όρους, είτε προφυλακίστηκαν.
Ο Συναγωνιστής Ν. Κούζηλος, προφυλακίστηκε, επειδή όπως του είπε ο Ντογιάκος «ας έμενες στα καράβια». Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος προφυλακίστηκε μόνο και μόνο επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, ενώ ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης επειδή «η νόμιμη καραμπίνα του πολέμησε στο Βιετνάμ».
Οι Συναγωνιστές Αντώνης Γρέγος και Μιχαήλ Αρβανίτης δεν μπορούν να μιλάνε εκτός κοινοβουλίου, αφού η γραφή τους και η ομιλία τους είναι «εγκλήματα», ενώ οι Συναγωνιστές Κουκούτσης, Ζαρούλια και Μίχος τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, παρότι δεν αναφέρονται πουθενά στην δικογραφία, παρά μόνο επειδή είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 



Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε δηλώσεις που αποδεικνύουν την πολιτική σκευωρία όπως του 
Αντώνη  Ρουπακιώτη που είχε δηλώσει : «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
Του Χαράλαμπου Αθανασίου: "Όσον αφορά αν επικοινώνησα, αν επικοινωνώ με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων και την κα. Τσάμη. Βεβαίως και επικοινωνώ. Και δεν το αρνούμαι..."
Του Ιωάννη Μιχελάκη : «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή».
Του Αντώνη Σαμαρά: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή...»
Του Νικόλαου Δένδια: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...»
Με αποκορύφωμα την ομολογία Τάκη Μπαλτάκου, πρώην Γενικού Γραμματέα κυβέρνησης Σαμαρά
Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος τονίζοντας ότι: 
Νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή: Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!