Social Icons

Νικόλαος Λεμοντζής: Οι εγκάθετοι της χούντας Σαμαρά στην δικαιοσύνη συνεχίζουν με τις αποφάσεις τους να προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.


Με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε στις 3-7-2014 στην Τ. Ο. Φυλής - Καματερού ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα από τον Γραμματέα της Τ. Ο. Φυλής Καματερού, μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος καθώς και περιφερειακό σύμβουλο Ιονίων Νήσων,Νικόλαο Λεμοντζή, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχιση της πολιτικής δίωξης που υφίσταται το Κίνημά μας από την κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά.
Οι εγκάθετοι της χούντας Σαμαρά στην δικαιοσύνη συνεχίζουν με τις αποφάσεις τους να προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

                               
Ο Νικόλαος Λεμοντζής τόνισε  ότι αντί να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη ο Παπαντωνίου, ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος που εμπλέκονται σε σκάνδαλα για την λίστα Λαγκάρντ και τα υποβρύχια, σέρνονται στα δικαστήρια βουλευτές του τρίτου πολιτικού κόμματος - όχι για την διάπραξη εγκλημάτων, αλλά επειδή συμμετέχουν σε έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα - και κατέληξε ότι εμείς θα συνεχίσουμε τον δίκαιο πολιτικό μας αγώνα μέχρι την απελευθέρωση των ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ της Χρυσής Αυγής και την τελική νίκη, μια νίκη που θα σημάνει την κατάλυση του τυραννικού καθεστώτος Σαμαρά και την απελευθέρωση της χώρας από τον γερμανικό ζυγό της Μέρκελ.