Social Icons

Άλλη μια θεατρική παράσταση από το υπουργείο Προ-πο μπορεί να άλλαξε ο σκηνοθέτης (Κικίλιας) αλλά ο παραγωγός παραμένει ο ίδιος (Σαμαράς)


Άλλη μια «θεατρική παράσταση» που κάποιοι την κατονόμασαν αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα την Τρίτη 1 Ιουλίου για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας (εδώ γελάμε) στις περιοχές των Αχαρνών του Ζεφυρίου, και των Άνω Λιοσίων.  Όλοι γνωρίζουμε το παράνομο εμπόριο όπλων και ναρκωτικών που καθημερινά διακινούν οι ρομά ανενόχλητοι στην περιοχή μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, έστησε η πολιτική ηγεσία του Προ - Πο για ακόμη μια φορά μια θεατρική παράσταση μιας και τα ποσοστά που κατέγραψε η Χρυσή Αυγή στην περιοχή στις τελευταίες εκλογές είναι εξαιρετικά ψηλά … Με λίγα λόγια, πραγματοποιώντας μια «αιφνιδιαστική επιχείρηση σε μια από τις βασικότερες πηγές ναρκωτικών της Αττικής, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν την τεράστια ποσότητα ηρωίνης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων!
Όσο για τις συλλήψεις εδώ και αν κλαίμε από το γέλιο τρεις πιάστηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών,ένας για ληστεία και παράβαση των νόμων περί όπλων. Βλέπουμε ο νέος υπουργός Προ-πο θέλει να ξεπεράσει σε υποκριτικό ταλέντο τον προκάτοχό του.
Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι οι πολίτες δεν είναι πρόβατα όπως τα θεωρούν οι κύριοι της συγκυβέρνησης και δεν πείθονται από τόσο φθηνές παραστάσεις, το απέδειξαν άλλωστε στις τελευταίες εκλογές και θα το αποδείξουν ακόμη περισσότερο στις επόμενες.