Social Icons

Το πακέτο, οι καρέκλες και τα συνεταιράκια


Γράφει η Κορίνα Πενέση
Με την πρωτοφανή απόφαση των ανακριτών περί απαγόρευσης του πολιτικού λόγου ενός εκλεγμένου βουλευτή του 3ου πολιτικού κόμματος εξευτελίζεται η Ελληνική δικαιοσύνη και το δικαστικό σώμα γενικότερα.
Για να μετατραπούν οι πολιτικές διώξεις σε ποινικά αδικήματα χρειάζεται, εκτός από την βοήθεια των δημοσιογράφων του καθεστώτος, και η σύμπραξη της δικαστικής εξουσίας.
Όλα δείχνουν ότι η χώρα βαδίζει στην απόλυτη πολιτική ανωμαλία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σαμαράς με συνέντευξή του στο καθεστωτικό «ΒΗΜΑ» μας προτρέπει να ξεχάσουμε τις εκλογές, εκτίμησε μάλιστα ότι θα αποκτήσει και την απαραίτητη πλειοψηφία για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημ(ι)οκρατίας! Δήλωσε μάλιστα με απόλυτη σιγουριά ότι 28 «ανεξάρτητοι» και μάλιστα αντιμνημονιακοί Βουλευτές θα στηρίξουν τον άκρως μνημονιακό κυβερνητικό συνασπισμό του 2ου και 4ου κόμματος. Δεν μας είπε όμως με τι ανταλλάγματα θα μετατρέψει τους 28 από αντιμνημονιακούς σε μνημονιακούς; Αληθεύει αυτό που ακούγεται στους διαδρόμους της Βουλής ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να πάρουν το πακέτο που θα προσφέρουν οι εκπρόσωποι των αρπακτικών στην Ελλάδα;
Στο «πακέτο» που ήδη έχει αρχίσει να μοιράζεται ως φαίνεται, συμπεριλαμβάνεται και η ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας;
Οι ληστοσυμμορίτες έχουν σαν στόχο να ξεπουλήσουν τα πάντα, δρόμους, λιμάνια, παραλίες, φυσικό πλούτο. Όποιος μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους θα τιμωρείται παραδειγματικά είτε με φυλακίσεις είτε με κατ΄ οίκον περιορισμό είτε ακόμα και με απαγόρευση του δημοσίου λόγου. Και γιατί όχι και με εξορίες…
Από την άλλη ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Μr Alexis μπορεί να έχει τις απόψεις του αλλά είναι φιλοευρωζωνικός, και ότι δεν πρέπει να τον φοβάται κανένας.
Ποιους καθησυχάζει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ;
Όχι φυσικά τον Ελληνικό λαό, αλλά τους Δανειστές. Και τις τους λέει; Μην ανησυχείτε, και αυτός τα δικά μας συμφέροντα θα διαφυλάξει, είναι η άλλη όψη στο ίδιο νόμισμα, για να συνεχιστεί η κατοχή του Ελληνικού λαού από τους Γερμανούς.
Αυτοί που αποκαλούν τους Εθνικιστές, ναζιστές, οι δημοσιογράφοι του pay roll των δυνάμεων κατοχής συνεχίζουν την προπαγάνδα με άθλια φωτομοντάζ και κάνουν τα πάντα για να συνεχίσει η Γερμανική μπότα να πατά αλύπητα τον Ελληνικό λαό.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και τα στελέχη του βιώνουν μια πρωτόγνωρη πολιτική δίωξη, όχι μόνο για τα Ελληνικά αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
O Αρχηγός και οι βουλευτές του κόμματος είναι πολιτικοί κρατούμενοι διότι ηγούνται μιας πολιτικής δύναμης, καθαρής και αδιάφθορης, η οποία αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που αγαπούν την Πατρίδα τους.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι παράνομα και αντισυνταγματικά έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού γιατί είναι ο Αρχηγός της μόνης σταθερής πολιτικής δύναμης του Τόπου που μπορεί να εγγυηθεί Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ Φ.53 ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΕΜΠΡΟΣ