Social Icons

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ 6 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ


Η αριστερά, παρά τα όσα ισχυρίζεται “περί δημοκρατίας” – “ελευθερίας” και άλλα ευτραφή, ποτέ δεν θα μπορέσει να συνειδητοποιήσει πως ο κόσμος την έχει πάρει χαμπάρι. Δεν την εμπιστεύεται, γιατί υπηρετεί τους σκοτεινούς σκοπούς του σάπιου ανθελληνικού καθεστώτος, αποτελώντας στην ουσία το “αριστερό” μακρύ χέρι του ίδιου συστήματος που υπηρετεί και η ψοφοδεξιά του Σαμαρά…
Ο θίασος λοιπόν της πλέον αποτυχημένης έκδοσης της Αριστεράς, ο συρφετός των αριστερών μαντρόσκυλων-κοπρόσκυλων της αριστεράς, ΚΕΕΡΦΑ, συνοδευόμενος από ένα σωρό λαθρομετανάστες, (ουπς! “άτυπους μετανάστες”) και μπαχαλάκηδες θα δώσει μια ακόμη αποτυχημένη παράσταση, αυτή τη φορά κατά της ορκωμοσίας των μελών της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Αττικής που θα γίνει στα Άνω Λιόσια.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της Κίνησης «Ενωμένοι απέναντι στο Ρατσισμό και τη Φασιστική απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ), έχουν προγραμματίσει για την Τετάρτη, 27 Αυγούστου, μια ακριβώς ώρα πριν την ορκωμοσία, δηλαδή στις 18:00, αντιρατσιστική κι αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή. 
Στόχος τους να «μπλοκάρουν» την ορκωμοσία των 6 μελών της Χρυσής Αυγής που εκλέχθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο και συγκεκριμένα του επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ, Ηλία Παναγιώταρου και των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών, Ιωάννη Μεγαλή, Ανδρέα Φωτόπουλου, Ευάγγελου Μπαρμπούρη, Περικλή Μουλιανάκη και Ευγενίας Χρήστου-Γερμενή. 
«Η ορκωμοσία των νεοναζί συμβούλων σε Δήμους και περιφέρειες όπου έχουν εκλεγεί, μόλις δύο έως τρεις εβδομάδες πριν την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, είναι μία απόπειρα σκανδαλώδους νομιμοποίησης αυτής της εγκληματικής συμμορίας ρατσιστών δολοφόνων που φορά κάθε τόσο την προβιά του «νόμιμου πολιτικού κόμματος».
Σημειωτέον ότι παρόμοιες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματισθεί και στις ορκωμοσίες των Δημοτικών Συμβουλίων της Αθήνας και του Πειραιά, που θα πραγματοποιηθούν αντιστοίχως στο Γκάζι, την Παρασκευή 29 Αυγούστου (16:00) και στην Πλατεία Κοραή, την Κυριακή 31 Αυγούστου (12:00). 
Κικίλια, Σαμαρά, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, να υπερασπιστείτε την δημοκρατία από τους πραγματικούς εχθρούς της.
Συντρόφια, πάρτε το χαμπάρι… Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!