Social Icons

Σοκάρει επιστολή δημότη των Αχαρνών:"Η πιο άθλια περιοχή που έχω γνωρίσει ο Αγ. Δημήτρης"



Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της συνοικίας του Αγ. Δημητρίου στις Αχαρνές καθώς το "αλισβερίσι του θανάτου", συνεχίζεται αμείωτο προκαλώντας εκτός από την τραγική υποβάθμιση της περιοχής και κίνδυνο στους κατοίκους που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν εκτός από τους εμπόρους ναρκωτικών και τους εκατοντάδες τοξικομανείς.
Η επιστολή του Κ.Ε. περιγράφει την κατάσταση που βιώνουν όσοι ζουν στον Αγ. Δημήτριο ενώ κάνει έκκληση προς όλους τους αρμοδίους να βρουν επιτέλους λύση σ' αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα! Ακολουθεί η επιστολή - αγανάκτησης που έστειλε στο ACHARNORAMA ο κ. Κ.Ε (Δεν δημοσιεύουμε το όνομά του για ευνόητους λόγους):
"Διαμένω επί της Μιχ. Τριβέλλα (κάθετα της Κωνσταντινουπόλεως ) και όπως καταλαβαίνεται απέναντί μου είναι η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Το μόνο που μας χωρίζει από αυτήν την πιο άθλια περιοχή που έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου είναι οι γραμμές του τρένου. Πραγματικά αυτά που βλέπω και αντιλαμβάνομαι κάθε μέρα είναι πρωτάκουστα. Νιώθω ότι ζω σε περιοχή του Πακιστάν (επιεικώς) όπου όλα είναι αφημένα στην τύχη τους. Ναρκομανείς να πηγαινοέρχονται σς αν ζόμπι, Γύφτοι να κάνουν ότι θέλουν (πιστολίδι με αυτόματα όπλα, τέρμα η μουσική κτλπ.), η οδός Μποσδά έχει γίνει πίστα για ταχύτητας με μηχανές ή πειραγμένα αυτοκίνητα..........
Πραγματικά αισθάνομαι μερικές φορές ότι θέλω να φύγω από αυτήν την περιοχή, αλλά δυστυχώς έχω το δικό μου σπίτι σε αυτήν την διεύθυνση και είναι λιγο οικονομικά δύσκολο. Έχω απευθυνθεί επανειλημμένως στην Αστυνομία και στο Α.Τ Αχαρνών, αλλά κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά (μόνο κλήσεις στην γέφυρα ξερουν να δείνουν) και αν για κάποιο λόγο η αστυνομία κάνει καμιά βόλτα από την περιοχή είναι έως τις 11-12 το βράδυ. Μετά όλα είναι στην διάθεση των γύφτων να κάνουν ότι θέλουν, αφού γνωρίζουν ότι ουσιαστικά τους ανήκει η περιοχή και δεν πρόκειται να δουν αστυνομία τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Θα ήθελα με το παρόν να μεταβιβάσετε το αίτημα μου, στις αρμόδιες αρχές και πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να μας ακούσετε και εμάς τους πολίτες, γιατί σύντομα η κατάσταση θα ξεφύγει εντελώς.acharnorama.gr/

Σχόλιο Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων 
Την ώρα που οι ρομά δεν σέβονται τίποτε και κανέναν και οι ώρες κοινής ησυχίας είναι γι αυτούς "ψιλά γράμματα", που πυροβολούν αδιακρίτως με  βαριά "κυνηγετικά" (!!!) όπλα, που αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα με κίνδυνο τραυματισμού ή και θανάτου ανυποψίαστων πολιτών, την ώρα που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, οι δε κάτοικοι  στην περιοχή φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και μέρα μεσημέρι, με τη διακίνηση των ναρκωτικών να γίνεται μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών και οι ληστείες να είναι καθημερινό φαινόμενο την ίδια ώρα κ. Κικίλιας και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ  απασχολεί της δυνάμεις της  για να συλλάβει απλούς νομοταγείς πολίτες οι οποίοι μοίραζαν φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο μετρό Ακροπόλεως!