Social Icons

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ” ΛΕΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ “ΕΛΛΑΣ”


Γράφει ο Νικόλαος Λεμοντζής.
Συνάντηση με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας Τσακ Χέιγκελ είχε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, χαρακτηρίζοντας την ως ιδιαίτερα σημαντική καθώς όπως τόνισαν και οι δυο «σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η αμυντική συνεργασία ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα έχει στρατηγικό και ουσιαστικό χαρακτήρα».
Φυσικά δεν είδαμε κάποιο θετικό από αυτή τη συνεργασία και την εμμονή στην πρόσδεση του άρματος της Αμερικής, που επιβάλλεται εδώ και χρόνια από τις ξενόδουλες και εντολοδόχες κυβερνήσεις της χώρας μας.
Κανένα όφελος δεν έχει προκύψει από αυτή την εμμονική υποτακτική στάση, στάση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των υπερατλαντικών δυναστών και σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί, προασπίζει ή προάγει τα εθνικά μας συμφέροντα. Μια σύντομη αναδρομή στην Ιστορία του περασμένου αιώνα, στα γεγονότα που σημάδεψαν την Ιστορία μας , αποδεικνύει όχι μόνο την ζημία που υπεστήκαμε από την αμερικανόδουλη πολιτική της εκάστοτε κυβερνήσεως αλλά καταδεικνύει και κάτι ιδιαζόντως σημαντικό: ποτέ η Ελλάδα δεν κατέβηκε στο πεδίο των διαπραγματεύσεων με σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της. Αντιθέτως η νοοτροπία του υπηκόου ακολουθούσε παντού όλους τους πολιτικάντηδες, οι οποίοι έπρατταν επικύψεις για να διατηρήσουν τις καρέκλες και τα οφίτσιά τους, χωρίς τύψεις ή έστω ενδοιασμούς, ακόμη και όταν αυτή τους η στάση επέφερε ολέθρια αποτελέσματα για τον κοινωνικό και εθνικό ιστό, την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια της Πατρίδας. Τα ευχολόγια Αβραμόπουλου, ο οποίος επίσης «βλέπει» έξοδο από την κρίση δεν είναι τίποτε άλλο από υπαγόρευση των επιταγών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το λέει άλλωστε και απροκάλυπτα: «Προχωρήσαμε ουσιαστικά στην ολοκλήρωση καθοριστικών ζητημάτων που αφορούν στον οδικό χάρτη της αμερικανικής αμυντικής συνεργασίας με τη χώρα μας, δίνοντας λύσεις σε εκκρεμή θέματα», που σημαίνει ότι ο ομόλογος εντολοδόχος του, παρέδωσε τις διαταγές των αμερικανοσιωνιστών και ο εντόπιος τοποτηρητής ένευσε υποτακτικά και με ραγιαδισμό το κεφάλι του, πρόθυμος όσο ποτέ να εξυπηρετήσει τον αφέντη του.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν τη συνάντηση αναφέρθηκε ότι: «συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα γεωπολιτικά θέματα της περιοχής μας, ο γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδας ως νησίδας σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και ο ρόλος που η Ελλάδα μπορεί να αναλάβει στο όνομα της διεθνούς νομιμότητας». Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και ο μέσος νους αντιλαμβάνεται το πασιφανές: οι Αμερικάνοι χτυπούν φιλικά στην πλάτη τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, οι οποίοι εξακολουθούν πέραν κάθε λογικής να σπρώχνουν τη χώρα στον γκρεμό, χαμογελώντας πλατιά και κλείνοντας την πόρτα στις σχέσεις ανάμεσα στη χώρα μας και τη Ρωσία, πάντα κατ’ εντολήν των αμερικανοσιωνιστών. Εις ότι αφορά στη δήλωση περί«διασφάλισης της νομιμότητας», ο εντολοδόχος αμερικανόδουλος προφανώς καθησύχασε τους «μπουάνα» του ότι η χώρα μας θα συνεχίσει να δέχεται λαθρομετανάστες, να τους κρατά στο χωνευτήρι του νότιου τμήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ελλάδα μας, ενώ σε αυτή τη δήλωση διαφαίνεται πως έδωσε τα εχέγγυα του για τη συνέχιση της παράνομης πολιτικής δίωξης εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης που αντιδρά στην υποδούλωση της Πατρίδας μας, τον μόνο πραγματικό κίνδυνο για τους ξεπουλημένους υποτακτικούς των ΗΠΑ και του ΔΝΤ.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι ο Αβραμόπουλος δεν παρέλειψε, σαν καλός ψοφοδεξιούλης, να χρησιμοποιήσει στο λογύδριό του και μια λέξη με ηχητική και συναισθηματική βαρύτητα, την λέξη Πατρίδα. Μια λέξη και μια έννοια που έχει υποστεί από το αμάλγαμα της μεταπολίτευσης έναν φυσικό και ηθικό βιασμό άνευ προηγουμένου. Μια έννοια και μια αξία για την οποία οι πρόγονοι μας έχυσαν ποταμούς Αίματος για να την υπερασπίσουν ενώ οι σημερινοί ανάξιοι κυβερνώντες σε κάθε ευκαιρία την λοιδορούν και ασχημωνούν σε βάρος της.

Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Πατρίδα μας δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για Πατρίδα. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ