Social Icons

Οι εκλογές πέρασαν... Οι φόροι ήρθαν


Γράφει Νικόλαος Λεμοντζής Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής τουΛαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουλάχιστον υποκριτές αυτοί που παριστάνουν τους ανήξερους για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ. Ο κεφαλικός φόρος, τα χαράτσια και η αδικία είναι εδώ και τέσσερα έτη καθημερινότητα και η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή φωνάζει για την αντισυνταγματικότητα και την παράνομη επιβολή φόρων, που πραγματοποιεί η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Η υποκρισία όμως έχει και τα όρια της. Τώρα, κάποιοι «εθνοπατέρες» κόπτονται για όσα συμβαίνουν, ενώ τον Δεκέμβρη του 2013 ψηφίζανε το πολυνομοσχέδιο, αφού πρώτα είχαν καταναλώσει τα ουισκάκια τους στο καφενείο της βουλής.
Προεκλογικά, όλα τα λαμόγια του «συνταγματικού» τόξου, όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται, έλεγαν πως τέλειωσαν οι φόροι και άλλα φαιδρά, για να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους. Τώρα, που οι εκλογές πέρασαν, η κυβέρνηση της καταστροφής και της διαφθοράς, η οποία είναι ο ηθικός αυτουργός των αυτοκτονιών χιλιάδων συμπολιτών μας, μετά τα success story του Σαμαρά, στέλνει τα εκκαθαριστικά σημειώματα και τους φόρους εκτός ρύθμισης σωρηδόν. Άκουσα εσχάτως από τις ναυαρχίδες της παραπληροφόρησης, που στήριξαν και στηρίζουν την μνημονιακή πολιτική, να προσπαθούν να κερδίσουν δημοσιότητα και τηλεθέαση προβάλλοντας δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τη φορομπηχτική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση. Και ερωτώ: δεν τα ξέρατε διαπλεκόμενοι κύριοι και κυρίες των media; Σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός αντιδράει σε αυτά τα επονείδιστα χαράτσια, τα οποία θυμίζουν την φοροεισπραχτική πολιτική επί οθωμανικής αυτοκρατορίας; Και προς τους συμπολίτες μας ερωτώ: δεν γνωρίζατε και δεν βλέπατε που οδηγούν τη χώρα μας; Όταν η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε τους απατεώνες πολιτικάντηδες και τα φερέφωνά τους, κάποιοι έλεγαν πως είμαστε ακραίοι και γραφικοί. Ακραία και ανθελληνικά έως εξοντωτικά είναι τα οικονομικά μέτρα που παίρνει η παράνομη συγκυβέρνηση Βενιζέλου και Σαμαρά. Γραφικοί είναι όσοι ακόμα τους στηρίζουν, χρησιμοποιώντας την οποιαδήποτε πρόφαση ή δικαιολογία. 
Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, βρέθηκε στο στόχαστρο αυτών των οικονομικών δολοφόνων, των ηθικών και φυσικών αυτουργών της δυστυχίας μας, ακριβώς γιατί δεν συμβιβάστηκε και ξεμπρόστιασε τους ελεεινούς πολιτικούς απατεώνες που λυμαίνονται την πατρίδα μας.

ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ