Social Icons

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ


Γράφει ο Νικογιάννης 

Προφανώς επηρεασμένοι ακόμη από το πρόσφατο χασισοφεστιβάλ στο Σύνταγμα, τα στελέχη του Σύριζα πετούν μπαρούφες τύπου οβίδας.

Η «Ελένη Λουκά» του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, δήλωσε στο Mega, βλέποντας τον πρωθυπουργό να μπαίνει στο eurogroup, : «Μα είναι ο πιο όμορφος»…. Αυτό και αν είναι πολιτική ανάλυση, αλλά μπερδεύτηκες Αννούλα, ο Αλέξης στο EUROGROUP πήγαινε για να «διαπραγματευτεί» όχι στα καλλιστεία.
Την επομένη ο τηλεοπτικός μαϊντανός Μιχελογιανάκης δήλωνε στον Αυτιά ότι «Ο Τσίπρας είναι λεβεντόπαιδο, σε μνημόνια δεν πηγαίνει» … Και αυτό που υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται τι είναι; Μας θύμισες γιατρέ το λαϊκό άσμα «Λεβεντόπαιδο Αρίστο μπες στο Μαγαζί και κλείστο» και όπως το πάει η Κυβέρνηση για κλείσιμο βουρ το πηγαίνει το μαγαζί. 

Αποκορύφωμα όλων ήταν η σημερινή δήλωση «Ο Τσίπρας είναι ένας ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας, απ’ αυτούς που γεννιούνται κάθε 100 χρόνια». Η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει βήμα πίσω στα εργασιακά και στον ΕΝΦΙΑ, καθώς και ότι πρέπει να πέσει στο τραπέζι το ζήτημα του χρέους.

Τώρα, για το ότι «ο Τσίπρας είναι ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας, απ’ αυτούς που γεννιούνται κάθε 100 χρόνια», δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου. Λίγοι πολιτικοί τέτοιας εμβέλειας θα σάλιωναν το φάκελο με το ψηφοδέλτιο που έχει κόλλα… Όσο για το ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει βήμα πίσω στα εργασιακά και στον ΕΝΦΙΑ , εμείς προφανώς ζούμε σε άλλη χώρα, γιατί στην δική μας ο ΕΝΦΙΑ παραμένει, η 13ησύνταξη παγώνει, ο κατώτατος μισθός στα 751€ δεν ήρθε ποτέ.

Μεταξύ μας τώρα, πείτε μας: Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;