Social Icons

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗΣ «ΕΥΠΑΘΩΝ», ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ


Φαινόμενα αποθράσυνσης των λεγόμενων «ευπαθών» -λόγω της γενικής ατιμωρησίας που υπάρχει, κι όχι μόνο για τους ανήκοντες στη συγκεκριμένη ομάδα παρανόμους- παρουσιάζονται τις τελευταίες μέρες.

Έτσι, ένας 17χρονος «ευπαθής» συνελήφθη στον Βόλο, για προμελετημένο «τροχαίο» με θύμα 29χρονο πατέρα 3 παιδιών. Ο 17χρονος είναι ένας από τους δράστες της δολοφονίας 29χρονου, που διεπράχθη τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στον Βόλο, καθώς μαζί με έναν 30χρονο Αλβανό που αναζητείται, παρέσυραν σκόπιμα με Ι.Χ. αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ τους σε κατάστημα.


Εν τω μεταξύ, «πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ «ευπαθών» το βράδυ της Πρωτομαγιάς στη Λέσβο, καθώς τέσσερις εξ’ αυτών επιχείρησαν να βιάσουν δύο ομόφυλές τους γυναίκες, ηλικίας 17 και 31 ετών, στην περιοχή Κεραμειά της Λέσβου. Τις δύο γυναίκες έσωσαν οι σύζυγοί τους, 17 και 35 ετών αντίστοιχα, που απέτρεψαν τους δράστες από το να ολοκληρώσουν τις αρρωστημένες τους διαθέσεις. Ωστόσο, οι τέσσερις δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν τους δύο συζύγους, προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!