Social Icons

ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Γράφει ο Αντίοχος

Μετά την πρωτοφανή στα χρονικά αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών κρατουμένων (Αλβανών και Αράβων από τη μια, Πακιστανών από την άλλη), με δύο νεκρούς και τουλάχιστον 21 τραυματίες, στην Γ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, έχω να κάνω τις παρακάτω παρατηρήσεις:

1ον) Είναι φανερό –κι όχι μόνο από τα γεγονότα του Κορυδαλλού- ότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει χάσει τον έλεγχο της καταστάσεως, λόγω των μαρξιστικών ιδεοληψιών της, περί της δημόσιας τάξης. Κι όταν μια κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο, τα πάντα μπορεί να συμβούν!

2ον) Με τον ίδιο τρόπο που ξέσπασε αυτή η εξόχως αιματηρή σύγκρουση μέσα στον Κορυδαλλό, για τον «έλεγχο» της πτέρυγας, μπορεί ανά πάσα στιγμή και ώρα να ξεσπάσει και έξω, για τον έλεγχο της «χ» ή της «ψ» περιοχής. Ομοίως, και με την κατάλληλη αφορμή, μπορεί να ξεσπάσουν σοβαρές εθνοτικές και θρησκευτικές ταραχές, καθώς στην Ελλάδα έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι!

3ον) Το μεγάλο πρόβλημα στις φυλακές, το προκαλεί ο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών κρατουμένων. Και δικαιώνεται πλήρως η γραμμή της Χρυσής Αυγής, για άμεση απέλαση των αλλοδαπών εγκληματιών!