Social Icons

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ



Ομιλία για τα τρία χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση. Η συναγωνίστρια ξεκίνησε την ομιλία της με φράση VENI – VIDI – VICI λέγοντας ότι με αυτή την φράση εγκαινίασε ο Αρχηγός την έναρξη της κοινοβουλευτικής παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου στην Βουλή το βράδυ της 6ης Μαΐου, (με συκοφαντήσατε – με λασπολογήσατε – σας νίκησα!).


Μια νίκη που όπως τόνισε ήρθε μέσα από έναν λυσσαλέο και άνισο πόλεμο που δέχθηκε η Χρυσή Αυγή.

Μια νίκη που ξεκίνησε με το εγέρθητι του συναγωνιστή μας Γιώργου Γερμενή θέλοντας να δείξει στα κοράκια της δημοσιογραφίας ότι κάποτε πρέπει να μάθουν να σέβονται τον Ελληνικό Λαό.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τότε έχει δώσει υπόσχεση στον κόσμο που της εμπιστεύθηκε την ψήφο του ότι θα προσπαθήσει να ελευθερώσει την Ελλάδα από τους παγκόσμιους τοκογλύφους – για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και υπερήφανη.

Η συναγωνίστρια τόνισε στους παρευρισκομένους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα ότι για να έρθει αυτή η νίκη υπήρξαν κάποια ηρωικοί συναγωνιστές μας, που έχυσαν πολλά κιλά ιδρώτα και αίματος στους δρόμους και τις πλατείες, όπως π.χ. στον Αγ. Παντελεήμονα , την ώρα που πολλοί από εμάς απολαμβάναμε στον καναπέ του σπιτιού μας ψευδεπίγραφη πολιτική που μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε .

Στην συνέχεια θύμισε την φράση του Γιάννη Λαγού εντός του κοινοβουλίου: «Θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτά που θα κάνουμε όταν πάρουμε λεφτά σαν κόμμα»!

Και η Χρυσή Αυγή έκανε πράξη τα λόγια της:

- Διανομές τροφίμων: Όλοι οι συναγωνιστές συμμετέχουν με ενθουσιασμό, ακόμα κι όταν οι ίδιοι δεν έχουν να φάνε! Και δεν ζητάνε ούτε ένα κομμάτι από αυτά που μοιράζουνε, αλλά τα δίνουν με χαρά σε άλλους! (Όχι μόνο όταν υπήρχε χρηματοδότηση, αλλά και μετά).

- Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

- ΣΤΗ ΔΕΗ, ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΟΜΑ,

- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ  ΠΤΕΡΥΓΑΣ.


- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕGA


- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ


- ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


- ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ


- ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ


- ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


- ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Στην συνέχεια η συναγωνίστρια θύμισε ορισμένα γεγονότα εντός βουλής λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή επέδειξε πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο με πάνω από 2500 χιλιάδες ερωτήσεις αυτά τα τρία χρόνια. Είναι το πρώτο κόμμα στην άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ακούσθηκαν στο Ελληνικό κοινοβούλιο πράγματα για πρώτη φορά.

Όπως : Ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος απαντά: στο δίλημμα ανάμεσα σε ευρώ και Ελλάδα επιλέγουμε Ελλάδα.

Καταγγείλαμε τους κολλητούς που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα με την αποκάλυψη από τον συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο του μισθού της Μπιρμπίλη κολλητή του ΓΑΠ με μισθό 7.500 € το μήνα.

Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής: Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων προτείνοντας σε όλους τους ανθρωπιστές του συνταγματικού τόξου να γίνει η Βουλή το πρώτο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών.

Χρήστος Παππάς μιλώντας για το σκάνδαλο siemens φέρτε πίσω τα κλεμμένα.

Αναδείξαμε τις προδοτικές συμπεριφορές των τούρκων βουλευτών της συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων, με τον συναγωνιστή Ηλιόπουλο να καταθέτει στην βουλή φωτογραφία του βουλευτή Ροδόπης του Πασόκ ο οποίος φωτογραφίζεται με την σημαία και τον χάρτη της ανεξάρτητης Θράκης.

Αποκάλυψη του Ηλία Κασιδιάρη από το βήμα της βουλής για τον μισθό των βουλευτών που φτάνει τις 8000 € ευρώ, την ώρα που ένα ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού δεν ξεπερνά τα 800 €, και ενός Ιατρού τα 1200. Ο ίδιος σε άλλη συνεδρίαση τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί ένας ανακριτής και να πει στον Βενιζέλο "σκάσε" που έχει το θράσος ακόμα και σήμερα να μιλάει.

Γιάννης Λαγός: "Δεν ντρέπεστε λίγο σηκωθείτε λίγο από τα έδρανα που είστε γατζωμένοι και βγείτε έξω να δείτε τι περνά ο Ελληνικός λαός και ασχοληθείτε λίγο με τα προβλήματα του κόσμου"

Χρήστος Παππάς : "Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που λέει διαχρονικά τα μεγάλα όχι, λέμε όχι στον εθνικό διχασμό, οι κομματικές σημαίες διχάζουν η πατρίδα ενώνει".

Χρήστος Παππάς : Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: "η Χρυσή Αυγή θα σας στηρίξει για αυτό που σας εξέλεξε ο Ελληνικός λάος την καταγγελία του Μνημονίο".

Αυτό σημαίνει υπεύθυνη πολιτική στάση μακριά από μικροκομματικά συμφέροντα.

Το συνταγματικό τόξο και η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, μην αντέχοντας τις αλήθειες και βλέποντας ότι οι Έλληνες εθνικιστές δεν πρόκειται να συμβιβαστούν και να απορροφηθούν από το σύστημα (αφού σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις της περιόδου εκείνης, η Χρυσή Αυγή είχε ξεπεράσει το 15% στην πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος), αποφάσισε και φυλάκισε εκλεγμένους βουλευτές, κομματικά στελέχη αλλά και απλούς υποστηρικτές, επέβαλε κατ΄ οίκον περιορισμό, απαγόρευσε πολιτικές εκδηλώσεις, ανέστειλε την κρατική χρηματοδότηση, επέβαλε την φίμωση από τα ΜΜΕ, με σκοπό να μην ακούγεται η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών , η μοναδική φωνή της αλήθειας.

Δεν είχαν πάρει όμως στα σοβαρά την ομιλία του Αρχηγού μας στην κοινοβουλευτική ομάδα που είχε πει τα εξής:

"Εν ονόματι της ελευθερίας του φρονήματος οι Έλληνες εθνικιστές είμαστε έτοιμοι και για εξορίες και για φυλακίσεις".

Στο πλευρό μας τόνισε στέκεται ένας λαός που ξαναβρήκε στην Χρυσή Αυγή το Εθνικό του ιδεώδες.

Η συναγωνίστρια έκλεισε την ομιλία της μια φράση του Αισχύλου:

«ΟΡΝΩΜΕΝΟΝ ΜΗΔΑΜΩΣ ΑΝΤΙΣΠΑΣΗΣ»

(Δεν μπορείς να σταματήσεις με τίποτα αυτόν που κινείται με ορμητικότητα).