Social Icons

Η ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ


Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Είμαστε Εθνικιστές. Είμαστε ό,τι φοβάται ο σαρκοβόρος Καπιταλισμός, ό,τι μπορεί να απαντήσει αποτελεσματικά και γνήσια στον αποτυχημένο, υποκριτικό σοσιαλισμό της κομμουνιστικής απάτης. Πολεμηθήκαμε και θα πολεμηθούμε.

Είμαστε Εθνικιστές. Δεν ζούμε με φαντάσματα του παρελθόντος, ούτε προσπαθούμε να τα αντιγράψουμε. Δεν είμαστε γραφικοί νοσταλγοί, δεν είμαστε επικριτές ή διαμαρτυρόμενοι, δεν αναζητούμε άλλοθι. Δεν μας φταίνε οι Αμερικανοί, οι Μουσουλμάνοι, οι Σιωνιστές, οι Τραπεζίτες, οι Προδότες.

Αντιγράφω από τον ιστορικό και φιλόσοφο Dominique Venner: «Ποτέ να μην χάνετε χρόνο επικρίνοντας προδότες, δειλούς, ιδιοτελείς. Ούτε, φυσικά, θα πρέπει να τους συγχωρείτε. Απλά να τους αγνοείτε και να συνεχίζετε. Η σιωπή της περιφρόνησης».

Εμείς οι Εθνικιστές έχουμε την μεγαλοψυχία να βάζουμε στην άκρη την προσωπική πολεμική, αδικαιολόγητη, εμπαθή, μικρόψυχη, και να προχωρούμε με αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε. Όχι επειδή είδαμε μια σημαία ευκαιρίας, αλλά επειδή νιώσαμε την ράτσα μας κι ακολουθήσαμε τον δρόμο της, πέτρινο, στριφογυριστό, που περνάει από τα δύσβατα βάτα και φτάνει στις πιο ψηλές κορυφές. Γιατί αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι απείρως πιο σημαντικό από την προσωπική στρατηγική.

Ο καθένας ας μάθει τον εαυτό του. Ας αντιληφθεί τα όριά του. Κι ας κάνει άριστα αυτό που μπορεί να κάνει για την Ελλάδα, για τον Λαό, για την Φυλή μας. Κανείς λοιπόν να μην εγκλωβίζεται στον εαυτό του που είναι τις πιο πολλές φορές ένα πολύ κακός σύμβουλος.

Μου συζητούσε καλός και καλόπιστος αναγνώστης, πριν λίγες μέρες, πως η Χρυσή Αυγή πρέπει να προβάλλει τις θέσεις της περισσότερο. Πως ο κόσμος «δεν ξέρει τι πιστεύουμε».

Δεν θα παίξουμε εμείς το παιχνίδι των Παπαδήμων και των Στουρνάρηδων, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων που ψάχνουν κάθε ευκαιρία για να κάνουν επίδειξη του πόσο δυνατοί και πόσο ανίκητοι τάχα είναι. Αν δεν είχαν στο χέρι τους πολιτικούς έτοιμους να τους υπηρετήσουν, να κάνουν το χρέος τους χρέος του λαού, να κάνουν τα στραβά μάτια και να νομοθετούν για λογαριασμό τους. Αν η Ελλάδα παρήγαγε ό,τι έχουν ανάγκη οι Έλληνες και επιπλέον ό,τι θέλουν, με δικούς μας επιστήμονες που σπουδάζουμε άφθονους, με δικούς μας επιχειρηματίες τίμιους και δουλευταράδες, που έχουν καρποφορήσει σε όλη την υφήλιο από την Αμερική ως την Αυστραλία, τι δύναμη θα είχαν; Κι από την άλλη, αν λαός και εθνική ηγεσία αποφασίζαμε να ορίσουμε εμείς τι έχουμε ανάγκη ώστε να μην τους έχουμε ανάγκη, τότε πολλά θα ήσαν διαφορετικά.

H οικονομική κρίση που αποτελεί το μοναδικό αντικείμενο συζητήσεως που προωθούν πολιτικοί και ΜΜΕ δεν είναι πρόβλημα ούτε της Ελλάδας ούτε των Ελλήνων όπως θέλουν να την παραστήσουν αυτοί που την δημιούργησαν. Είναι κρίση ενός συγκεκριμένου πολιτικού και οικονομικού συστήματος. Είναι αποτέλεσμα της παρά Φύσιν ζωής των ανθρώπων που τους έμαθαν να δικαιούνται αλλά όχι να προσφέρουν, να περιμένουν να λάβουν πρώτα και ύστερα να δώσουν.

Ας μην προσποιείται λοιπόν κανείς πως δεν καταλαβαίνει. Αυτοί που προσκυνούν χρυσά μοσχάρια στην ψυχική και διανοητική τους έρημο, αυτοί που θαρρούν ότι είναι θεοί που μπορούν να υποκαταστήσουν τον Θεό, έχουν σκοπό να γκρεμίσουν το έργο του Θεού. Έχουν πρόγραμμα, σχέδιο και συνεργούς να εξαφανίσουν τους λαούς και τα έθνη, και πρώτα απ’ όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς, και πρώτα από αυτούς τους Έλληνες, δημιουργούς του Πολιτισμού, ακρίτες της Ελευθερίας απέναντι στην μάζα των δούλων της Ασίας.

Εχθροί μας δεν είναι οι Γερμανοί, οι εξίσου και περισσότερο με τους Έλληνες παραδομένοι στην προπαγάνδα και την τρομοκρατία των διεθνών τραμπούκων. Εχθροί μας είναι οι ολετήρες των Εθνών, είναι οι παγκοσμιοποιητές, αυτοί που θέλουν να ξεριζώσουν τους ανθρώπους, και χωρίς ρίζα και ταυτότητα να τους κάνουν καταναλωτές, τροφή στο μίσος και στην απληστία τους.

Με ή χωρίς Ευρωπαϊκή Ένωση, η επίθεση είναι βέβαιη. Ας ακονίσουμε το μυαλό μας και την θέλησή μας, ας γυαλίσουμε τους εαυτούς μας. Η μάχη τώρα αρχίζει.