Social Icons

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ο Μπουραΐμης, λόγω του οικονομικού ελέγχου;

Ξεπέρασε και τον εαυτό του σε εριστική διάθεση ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης. Ο μονίμως ευέξαπτος Δήμαρχος ήταν στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πραγματικά ασυγκράτητος. Λογομάχησε το πρωί της Τετάρτης, 13 Μαρτίου, με δημότη ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι ο Δήμαρχος ευνοεί τη Δημοτική Ενότητα Φυλής και μάλιστα τον απείλησε με μήνυση, καλώντας την Άμεση Δράση.
Εν συνεχεία, εντελώς απρόκλητα επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Νικολάου Λιόση που συνέβη να βρίσκεται στο ακροατήριο, υποστηρίζοντας ότι ανάρτησε ψευδές δημοσίευμα στο διαδίκτυο. Κι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με επίθεση εναντίον της Δημοτικής Συμβούλου Φωτεινής Γιαννοπούλου, η οποία απλά του ζήτησε να αφοσιωθεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Εικάζεται ότι ο εκνευρισμός του Δημάρχου οφείλεται στον οικονομικό έλεγχο που άρχισε στους τρεις Δήμους που συγκρότησαν τον ενοποιημένο Δήμο Φυλής, καθώς οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τεράστια ελλείμματα και κακοδιαχείριση στους πρώην Δήμους Άνω Λιοσίων και Φυλής.
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα  του ελέγχου που γίνεται μετά  από τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής και ελπίζουμε να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη .

ΠΗΓΗ