Social Icons

Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη δράσεις για την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού


Εβδομάδα γεμάτη δράσεις ήταν αυτή που πέρασε για την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών _ Καματερού, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 7-3-2013 όπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας, εκδήλωση στην μνήμη του Εθνομάρτυρα και υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, Γρηγόρη Αυξεντίου, με κεντρικό ομιλητή, τον συναγωνιστή από το Μέτωπο Νεολαίας, Στέφανο Καράδη.

Το Σαββάτο 10-03-13 πραγματοποιήσαμε συλλογή τροφίμων από Ελληνικό super market στην περιοχή των Αχαρνών, αποκλειστικά και μόνο για τους συμπατριώτες μας που μας χρειάζονται. Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια μας  είναι πάντα η μεγαλύτερη έκπληξη. Άνθρωποι που στερούνται οι ίδιοι βασικά αγαθά, προσφέρουν ο καθένας ότι μπορεί για κάποιους άλλους που έχουν περισσότερη ανάγκη. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι το βασικότερο προσόν των Ελλήνων και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς τους ΈΛΛΗΝΕΣ είναι δεδομένη.

Ένας μικρός φίλος συμμετέχει στην προσπάθεια μας 
Ακριβώς απέναντι από την συγκεκριμένη δράση, συναγωνιστές διαπίστωσαν πως το μνημείο Ηρώων Ακριτών του Πόντου που υπάρχει στην περιοχή ήταν βρώμικο και επιδόθηκαν στον καθαρισμό του.




Την Κυριακή 10-03-2013 είχαμε την καθιερωμένη πλέον εβδομαδιαία διανομή τροφίμων και ρουχισμού.

Έναμιση τόνος μαναβικής μόλις έχει φτάσει
Οι συναγωνίστριες προχωρούν στην διαλογή των προϊόντων
Εκατοντάδες συμπατριώτες μας περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους

Οι συμπατριώτες μας φεύγουν ανακουφισμένοι  έχοντας προμηθευτεί τα απαραίτητα είδη μαναβικής


Τα σχόλια είναι περιττά για αυτή τη φωτογραφία.. Στις εποχές των μνημονίων και των δυσκολιών το παιχνίδι είναι το πρώτο που στερήθηκαν οι μικροί μας φίλοι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το χαμόγελο ενός παιδιού που παίρνει στα χέρια του ένα παιχνίδι, μέσα από την κούτα.

Και αυτή η δράση έκλεισε όπως πάντα!
Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο μπροστά από το άγαλμα του Γέρου του Μοριά! Έκπληξη και αισιόδοξο σημείο των καιρών, τον ψαλμό μας συνόδεψαν πολλοί πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία εκείνη την στιγμή!...