Social Icons

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι σοφός και ξέρει τι πρέπει να κάνει... Κάνε και εσύ όμως αυτό που πρέπει...


Μετά από 4 δεκαετίες «δημοκρατίας», σαπίλας και διαφθοράς, αρκετοί είναι εκείνοι που απογοητεύτηκαν από τα κόμματα που μέχρι πρότεινος προσκυνούσαν και αναζητούν...νέα «πολιτική κάλυψη» για καθαρά προσωπικό όφελος.
Δεν είναι παράλογο λοιπόν, ακόμα και στον Λαϊκό Σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής να υπάρχει μια πολύ μικρή μερίδα φίλων ή μελών που εισχώρησαν έχοντας άλλες βλέψεις ή προσδοκίες αλλά δεν πληρούν τα κριτήρια του Ελληνικού Εθνικισμού.

Η απειθαρχία ή η ανικανότητα ορισμένων μπορεί να φέρει το κίνημα σε δύσκολη θέση θέτοντας σε κίνδυνο τον ιερό σκοπό του, που είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας από τοκογλύφους, λαμόγια, κλέφτες, εγκληματίες και ανθέλληνες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος.

Τα ανθελληνικά στημένα ΜΜΕ περιμένουν κάθε μέρα στην γωνία την Χρυσή Αυγή ώστε με την παραμικρή αφορμή να της πετάξουν λάσπη και της φορτώσουν όλα τα εγκλήματα της ανθρωπότητας...

Είναι πλέον γνωστό ότι τρέμουν τον Εθνικισμό… Τρέμουν ότι συμβολίζει Ελλάδα... Και για αυτό εμείς πρέπει να συνεχίσουμε πειθαρχημένα τον ιερό αγώνα μας... Διαγράφοντας όμως αυτούς που θεωρούν «παιχνίδι», χόμπι ή ευκαιρία το κίνημα της Χρυσής Αυγής...

Είμαστε σίγουροι ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα κάνει αυτό που πρέπει. Θα στείλει σπίτι τους αυτούς που δεν «κάνουν», τους αδιάφορους και τους πονηρούς που μόνο κακό προκαλούν και θα προστατέψει την Ιδέα και τον σκοπό.

Η Χρυσή Αυγή δεν αποτελείται από τους λίγους που θα διαγράφουν από το κίνημα, δεν αποτελείται ούτε από τους λίγους στα καφενεία, ούτε από τους επαναστάτες του διαδικτύου που μπορούν και καμαρώνουν επειδή αγόρασαν μια μπλούζα από κάποια τοπική ή ακόμη χειρότερα από το ebay… Η Χρυσή Αυγή απλά είναι ο σύνδεσμος που θα ενώσει τους Έλληνες σε ένα αγώνα ιερό.

Η απελευθέρωση της Πατρίδας μπορεί να έρθει μόνο από τους Εθνικιστές... Ή θα έρθει από αυτούς… Ή δεν θα έρθει από κανέναν... Οι υπόλοιπο, μην κρίνετε αυστηρά αυτούς που ποτέ δεν σας πρόδωσαν, αυτούς που δεν πρόδωσαν το Έθνος και την Πατρίδα... Τιμωρήστε αυτούς που οργάνωσαν το σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού λαού...