Social Icons

Οι κάτοικοι της Αυλίζας και του Άη Δημήτρη βροντοφώναξαν δεν πάει άλλο...


Mε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, έξω από τον Ιερό Ναό του Αη Δημήτρη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 27 Μαρτίου εξέφρασαν την απόγνωσή τους για το πρόβλημα της εγκληματικότητας και ιδιαίτερα των ναρκωτικών οι κάτοικοι του Αη Δημήτρη και της Αυλίζας.
Παρουσία του Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου, των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Γιάννη Κασσαβού και Παναγιώτη Γρηγοριάδη κι αρκετών Δημοτικών Συμβούλων οι κάτοικοι ζήτησαν να ληφθούν μέτρα που θα καταπολεμήσουν το εμπόριο, εξαιτίας του οποίου η περιοχή έχει μετατραπεί σε υπερτοπικό κέντρο διακίνησης ναρκωτικών. Τέλος, πριν αποχωρήσουν με πλήρη τάξη έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη, 3 Απριλίου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών.
Η Χρυσή Αυγή  όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν είναι δίπλα στους κατοίκους, είναι όμως απέναντι στους πολιτικάντηδες οι οποίοι δημιούργησαν το πρόβλημα, το διαιώνισαν και τώρα με κροκοδειλίσια  δάκρυα και με περίσσια υποκρισία "συμπαρίστανται"  στα προβλήματα των κατοίκων.  Και επειδή αργά η γρήγορα θα γίνουν εκλογές, ελπίζουμε αυτή την φορά να μην μοιράζετε το "πενηντάρικο" ανά ψήφο στους "ευπαθείς"...


menidiatis.gr