Social Icons

Ομιλία της συναγωνίστριας Ευγενίας Χρήστου για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πόσο ευαισθητοποιείται απέναντι στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Σ΄ αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιυχία στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού την Δευτέρα 11-03-2013 ενημερωτική ομιλία από την υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού υγείας της Χρυσής Αυγής συναγωνίστρια , Ευγενία Χρήστουμε θέμα το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής σχετικά με τους Έλληνες γιατρούς.
Η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου, ανέλυσε τι ακριβώς παρέχει στους Έλληνες το νέο πρόγραμμα "Έλληνες Γιατροί". Τόνισε τις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην Ελληνική Κοινωνία, αφού όλο και περισσότεροι Έλληνες καταλήγουν χωρίς ασφάλιση εξαιτίας της πολιτικής της συγκυβέρνησης .
Ενώπιον μίας κατάμεστης αίθουσας παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα Συμβουλευτικού Σταθμού υγείας της Χρυσής Αυγής και μας μίλησε για την παροχή βοήθειας σε επίπεδο α΄βαθμιας περίθαλψης. Μας τόνισε επίσης ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν διάφορες εξετάσεις δωρεάν ή με πολύ μικρό κόστος όπως επίσης και δωρεάν εμβολιασμός παιδιών που οι γονείς τους έχουν χτυπηθει από την κρίση και είναι άνεργοι.
Τόνισε με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της ότι σε επίπεδο β΄βάθμιας και γ΄βάθμιας δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα , θα γίνει και αυτό όμως όταν θα έχουμε μια Εθνική Κυβέρνηση από την Χρυσή Αυγή.
Εν συνεχεία πήρε τον λόγο ένας από τους γιατρούς του Συμβουλευτικού Σταθμού ο οποίος μίλησε για τον όρκο του Ιπποκράτη και ενημέρωσε τον κόσμο για το τι επικρατεί στον κλάδο της ιατρικής και γενικότερα της υγείας και ότι οι Γιατροί που θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά στο πρόγραμμα δεν έχουν να φοβηθουν τίποτα από τις απειλές του κ. Πατούλη και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.
Ο συμβουλευτικός σταθμός λειτουργεί με ραντεβού πρωινές ώρες 10:00 με 13:00. Παρακαλούνται όσοι χρήζουν βοηθείας να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο για το κοινό: 210-6985121, 210-6985171, 210-6985173, 210-6985175 (Δευτ. - Παρ. 9:00 με 15:00 )