Social Icons

Η ''ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ, ΠΟΤΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Το παραπάνω φυλλάδιο μοιράστηκε σε κεντρικό σημείο των Αθηνών, από διάφορους ρυπαρούς τύπους και τύπισσες οι κώμμες των οποίων έχουν από χρόνια αποτελέσει καταφύγιο για κατσαρίδες, αράχνες νυχτερίδες και λοιπά τρωκτικά... Τι μας λένε λοιπόν τα συντρόφια αυτή τη φορά;
Διαλαλούν με περίσσιο θράσος πως οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να καταγγέλουν τις βρωμερές προδοτικές και εγκληματικές τους ενέργειες και πράξεις, και πως η υπόθεση για την οποία θα δικαστούν κάποιοι προεξέχοντες εξ'αυτών μειοδότες, έπρεπε από τη πρώτη στιγμή να μπει στο.. αρχείο! Μιλούν επίσης για μια ιδιότυπη δημοκρατία και ελευθερία του τύπου, η οποία πρέπει να αφορά μόνον αυτούς και τους εισβολείς που έμμισθα υποστηρίζουν!
Επιπλέον, προτείνουν (ως συνήθως) να μπούν στη φυλακή οι πατριώτες και συγχρόνως να δοθούν σε όλους τους λαθροεισβολείς, ιθαγένειες και δικαιώματα, ώστε να γίνουν πιο γρήγορα κι αυτοί..'' Έλληνες''!@;;; 
Τέλος, αφού ευχαριστούν αορίστως τους ανθρώπους του οινοπνεύματος που στηρίζουν τη μπόχα και τη παρακμή στη πατρίδα μας, παρακαλούν για στήριξη έξω από τα δικαστήρια, καθώς και για οικονομική ενίσχυση, όσα πρόβατα δεν έχουν αντιληφθεί το βρώμικο και σκοτεινό ρόλο τον οποίο διαδραματίζουν αυτοί οι πράκτορες ξένων προς τον ελληνισμό συμφερόντων.
Ωραία λοιπόν μας τα λένε οι ελληνόφωνοι αυτοί βάρβαροι, αλλά η απάντηση των Ελλήνων είναι απλή και λακωνική: O Μάϊος έρχεται!!!


               Θάνος Πολίτης

Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακοακεδόνων