Social Icons

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ! ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ...''ΑΓΟΡΕΣ''!

 

Τι ακούσαμε πάλι από τους εγκληματίες πολιτικούς της μνημονιακής χούντας;;
Από τη μέρα που ο συναγωνιστής Κασιδιάρης αποκάλυψε τις βρωμερές και υπόγειες συνομιλίες των προδοτών με την ελεγχόμενη και χειραγωγούμενη ΄΄δικαιοσύνη΄΄, τα ανδρείκελα έχασαν τον ύπνο τους. Το αρχικό μούδιασμα των κυβερνητικών στελεχών και των διαπλεκόμενωνδημοσιοκάφρων των μέσων μαζικής εξαπάτησης, διαδέχτηκε η πλήρης υποβάθμιση του θέματος με τη κλασσική μέθοδο του στρουνθοκαμηλισμού που εφαρμόζουν οι ξετσίπωτοι δημαγωγοί, και τις τελευταίες μέρες ακούμε πως πλέον τελειώσαμε με τα μνημόνια και βγαίνουμε… στις αγορές!
Και τι δεν υποσχέθηκαν; Επιστροφές φόρων, μείωση φορολογίας, επιδόματα κ.ο.κ. Ζούν σε ένα κόσμο γυάλινο, πλήρως αποστειρωμένο κι αποκομμένο από τη πραγματική ζωή και νομίζουν πως τα ελεεινά και τρισάθλιά τους ψεύδη περνούν στο δοκιμαζόμενο λαό (ή έτσι τουλάχιστον ελπίζουν).
Δεν έχουν αντιληφθεί πως το παραμύθι τελείωσε και θα τιμωρηθούν για τις τόσες ανομίες τους. Ο ελληνικός λαός ξύπνησε και δε μασάει πια κουτόχορτο! Νομοτελειακά θα πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας γιατί προερχόμαστε από το Λαό και θα ενεργήσουμε υπέρ του Λαού. Δε μας κρατάνε ούτε οι Σιωνιστές, ούτε οι ‘’εταίροι’’, ούτε οι τοκογλύφοι! Δε χρωστάμε σε κανέναν παρά μόνο στους Έλληνες! Θα πάρουμε πίσω τη πατρίδα μας για να ξαναγίνει η Ελλάς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!


Θάνος Πολίτης