Social Icons

Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.


Είναι αναπόφευκτο και επιβεβλημένο να σχολιάσουμε τις καταιγιστικές αποκαλύψεις που έφερε στο φως ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι οποίες υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν το έναυσμα να καταπέσουν οι σκευωροί και ν’ αποφυλακιστούν οι αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένοι πολιτικοί κρατούμενοι. Τίποτα απο αυτά όμως δεν συμβαίνει, αντιθέτως οι σκευωροί παραμένουν στις θέσεις τους και με περίσσια αλαζονεία αρνούνται να παρατήσουν την ‘’καρέκλα’’. Άλλωστε τι παραπάνω περίμενε κανείς απο άτομα χωρίς συναίσθηση ευθύνης ή μάλλον χωρίς συνείδηση;
Για τις αποκαλύψεις καθεαυτές δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Άλλωστε, όποιος έχει δει το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό και δεν δεσμεύεται από προκατάληψη (ή χαμηλό δείκτη νοημοσύνης) είναι σε θέση ν’αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Και αυτό όχι διότι πριν δεν ήμασταν σίγουροι περι τίνος πρόκειται, αλλά στην παρούσα φάση η αλήθεια δεν αποκαλύπτεται από κάποιον ‘’θιγόμενο’’. Αυτό που αξίζει ν’ασχοληθούμε είναι ο βιασμός της αλήθειας απο τα ΜΜΕ τα οποία όχι μόνο μας υποτιμούν νοητικά αλλά φτάνουν σε τέτοιο σημείο προπαγάνδας που σχεδόν πονάει ο εγκέφαλός μας.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο παρακολουθήσαμε αυτές τις μέρες πλείστες αναλύσεις από τις οποίες καμία δεν μιλά επί της ουσίας ή αλλιώς για την ‘’ταμπακιέρα’’. Έτσι βλέπουμε τους νεοδημοκράτες να εξορκίζουν το Μπαλτάκο και ούτε λίγο ούτε πολύ να τον αποκαλούν ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ (εδώ γελάμε). Επιπλέον επιπλήττουν το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι χρησιμοποιεί ρητορική ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι συριζαίοι απ’την άλλη λένε οτι η ν.δ. συνεργαζόταν με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (γελάστε ελεύθερα). Και ο γράφων προσθέτει πως η συνεργασία είναι τόσο αγαστή που όσοι ανήκουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απειλούνται με φυλάκιση !!! Κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάσει τα όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω απο τις συναλλαγές δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας και με ποιές μεθοδεύσεις ένας Πρωθυπουργός φυλακίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Οι τακτικές κοινωνικού ελέγχου που εφαρμόζουν τα κανάλια σε αγαστή συνεργασία με το επιτελείο του Μαξίμου προκαλούν αυθόρμητο μειδίαμα στην καλύτερη περίπτωση. Τί θέλουν να μας πουν, ότι η μαρτυρία του Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου είναι αμελητέα ποσότητα; Πολλές οι πιθανές απαντήσεις. Το σίγουρο είναι πως όσοι διώκονται παρανόμως στέκονται ηθικά ανώτεροι και περήφανοι. Τα υπόλοιπα είναι σπασμωδικές κινήσεις της ετοιμοθάνατης ν.δ. μήπως συσπειρώσει τους εναπομείνατες (αν έχουν απομείνει) ψηφοφόρους.

Πάτροκλος Αντωνίου

Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ



Υ.Γ.: Με αφορμή το πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου ‘’Έθνους’’ πρέπει να κάνουμε ένα σχόλιο. Τί ψυχή μπορεί να έχει κάποιος ο οποίος προκειμένου να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους χρησιμοποιεί φωτογραφίες ανήλικων παιδιών και μω