Social Icons

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

1231353_218106801688110_497469567_n

Πάσχα !!!!!! Η θυσία του Χριστού για την Ανθρωπότητα! Εκείνος,ένας επαναστάτης αγάπης έζησε ανάμεσα σε ανθρώπους που είχαν αποδεχθεί τη μοίρα τους και τους δίδαξε πως η Πίστη μπορεί να τους σώσει.Πως τα θαύματα είναι μέσα μας και εμείς ικανοί γι αυτά. Διώχθηκε γιατί αποτελούσε απειλή για το σύστημα της εποχής του από ανθρώπους που έως σήμερα αποτελούν απειλή για τον κόσμο. Μόνος εναντίον όλων ως την τελευταία στιγμή , ένοχος για εγκλήματα που δεν έπραξε. Δικάστηκε από εγκληματίες και ανάμεσα σε εγκληματίες σταυρώθηκε, ακούγοντας τις φωνές ενός παραπλανημένου πλήθους να συμφωνούν .
''Δεν γνωρίζουν τι κάνουν '',είπε.΄Όντως, δεν είχαν τότε καταλάβει το μέγιστο της θυσίας του Θεανθρώπου ...ΘΥΣΙΑ ....Ο Εθνικιστής γνωρίζει καλά τη λέξη αυτή. Είναι η Αρχή , η Μέση και το Τέλος της κοσμοθεωρίας του. Βλέπει το άδικο, βλέπει το έγκλημα που γίνεται μπροστά του και ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΕΙ! Μονόδρομος η επιλογή του. Με κάθε προσωπικό κόστος, χωρίς δισταγμό και φόβο αλλά με πάθος, αγωνίζεται να δείξει σε όλους πως η Αλήθεια και ο αγώνας για αυτήν,είναι το πρώτο το πιο μεγάλο βήμα προς την Κάθαρση και τη Λύτρωση. Μόνος εναντίον όλων εκείνων που πράττουν εγκλήματα κατά ανθρώπων και Εθνών και εκείνων που παραπλανημένοι,δειλοί και οκνοί δεν αντιστέκονται . Ο Εθνικιστής για σένα που απλά υπομένεις αφήνει την οικογένειά του και βγαίνει στο δρόμο..Ακούς τη φωνή του; Σου φωνάζει μια αλήθεια που δεν αντέχεις !!!!!
Στέκεται ώρες κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες για να δώσει τρόφιμα σε αυτούς που στερούνται. Ο ίδιος στερείται τα πάντα αλλά σε σένα δίνει ακόμα και το αίμα του. Ο Εθνικιστής δέχεται σφαίρες για σένα , θυσιάζει τα παιδιά του ...Θρηνεί νεκρούς για να ζήσεις εσύ!
Ζει το άδικο της λάσπης που του ρίχνουν εκείνοι που σε εκμεταλλεύονται. Διώκεται και φυλακίζεται επειδή επιμένει να αγωνίζεται για σένα! Κατηγορείται ως εγκληματίας από εγκληματίες ! Και ακόμα και από εκεί επιμένει να μην σε παρατάει ! Γιατί είναι φυλακή επειδή σε υποστηρίζει και δεν σου ζητά να κάνεις τίποτα για αυτόν ! Σου ζητά να καταλάβεις πως η σιωπή είναι συμμετοχή ! Πως ο βιασμός της ψυχής που υφίστασαι περνά από σένα στα παιδιά σου και πως αν η γη που πατάς δεν σου ανήκει, αυτός ο βιασμός θα περάσει στις γενιές και μετά από σένα ....Πως τώρα ζεις μάταια ....
Δεν θέλουμε να κάνεις τίποτα για μας που κάνουμε τόσα ! Κάνε στον εαυτό σου τη Χάρη , στα παιδιά , στην Πατρίδα και στην Ιστορία σου το Χρέος σου! Βρες την Πίστη μέσα σου και ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ......ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΕΙΣ ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !

Γκιούσμα Δήμητρα

Τ.Ο. Φυλής - Καματερού