Social Icons

ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ των δημοψηφισμάτων γιατί είναι υπέρ της συμμετοχικής και άμεσης δημοκρατίας! Περιγράφεται εξάλλου και στο πρόγραμμά της! Οπότε είναι ανήθικο και υποκριτικό να πιστεύεις κάτι και όταν εμφανίζεται να κοιτάζεις τα αστέρια.
Γιαυτό, στηρίζει την όποια απόφαση για δημοψήφισμα, από όποια κυβέρνηση και αν προέλθει.
Και απαιτεί και το θέμα των λαθρομεταναστών και της Ιθαγένειας να έμπαινε σε δημοψήφισμα. Αλλά αυτή τη στιγμή άλλοι αποφασίζουν. Ελπίζουμε με την δύναμη του λαού, όμως, να μπορέσουμε σαν Κίνημα, όλα τα κακώς κείμενα και όλες τις κακές αποφάσεις που έχουν παρθεί εναντίον του, σύντομα να τις αλλάξουμε. Τελεία αυτό!

Αλλά έχει διαφορά η πίστη στην κυριαρχία του λαού μέσω των δημοψηφισμάτων, με την παγίδευση του λαού, γιαυτό και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, από την πρώτη στιγμή είπε ξεκάθαρα «ΟΧΙ» στο Τσίρκο του Σύριζα και «ΟΧΙ» στους τρόπους που μηχανεύεται το καθεστώς, μέρος του οποίου είναι και ο Σύριζα, ώστε να υπογραφούν μνημόνια 8 ή 13 η 33 δις ευρώ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! 

ΌΧΙ στο μνημόνιο και στην υποταγή και όχι στα μέτρα κατά του λαού, λέει πάντα και ξεκάθαρα εξαρχής των μνημονίων, ασχέτου κυβερνήσεων.

Από την πρώτη μέρα όμως που έσκασε το ζήτημα αναρωτιόμαστε όμως; Γιατί να γίνει δημοψήφισμα και μάλιστα χωρίς να υφίσταται το ερώτημα που αναγράφεται στο χαρτί που θα ψηφίσουμε, αφού ο Λαός έδωσε στον Σύριζα την δυνατότητα να κυβερνήσει και να εφαρμόσει το πρόγραμμα του στις 25 Ιανουαρίου; 

Επειδή ο Τσίπρας, ως κακός πρωθυπουργός επέλεξε επί 5 μήνες να παίξει το θέατρο του πότε με ψευτοτσαμπουκάδες, και πότε με χαριεντίσματα με την Μέρκελ, προχωρώντας σε συζητήσεις με τα θεριά χωρίς αυτός να είναι θεριό, αφήνοντας στην άκρη και ακυρώνοντας στην πράξη το πρόγραμμα του; 


Και τώρα τι ζητάει ακριβώς καλώντας τον λαό σε δημοψήφισμα; Με ποιο ερώτημα, αφού τα μέτρα που προτείνονται έχουν ήδη αποσυρθεί; Τι τσίρκο δημοψήφισμα ετοιμάζουν και σε ποια μεγάλη παγίδα ρίχνουν τον Λαό; 


Με ποια κρυφή συμφωνία πίσω από τούτον τον Λαό, που γέννησε Κάλβους και Παλαμάδες και Μελάδες και Δραγούμηδες και ένα σωρό άλλους ζητά ο Τσίπρας από τον Λαό να αυτοσταυρωθεί ενώ στην πλάτη του ύπουλα, προσπαθεί να αναστήσει μνημονιακά ψοφοδεξιά φαντάσματα που ο Λαός με την ψήφο του καταδίκασε;

Από αύριο τέλος το… «πρόγραμμα», και μαζί με αυτό η ΕΚΤ ο ELA…! 
Δεν τελειώσαμε όμως! Αν κάποια συνταρακτική κωλοτούμπα δεν συμβεί σήμερα, το …»πρόγραμμα» που δεν είναι άλλο από το μνημόνιο του Σαμαρά – να μην ξεχνιόμαστε – θα θεωρείται αποτυχημένο. 
Άρα, ασχέτου αποτελέσματος, την Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα, θα οδηγηθούμε σε νέες συνομιλίες, για νέο μνημόνιο, όπου τα μέτρα του παλιού «προγράμματος – μνημονίου θα συνυπολογιστούν στο νέο και φυσικά ο Τσίπρας θα έχει κάνει κι αυτό το χρέος του, εις βάρος μας.

Γιατί από Δευτέρα, ασχέτως αποτελέσματος και όποιας κωλοτούμπας γίνει, η χώρα και οι πολίτες θα βρίσκονται σε μια περιδίνηση που την αποκλειστική ευθύνη θα έχουν άπαντες όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα και φυσικά οι Συριζαίοι που με τον Τσίπρα και τους υπόλοιπους της ηγετικής ομάδας, μας σέρνουν σε ψευτοδημοσκοπήσεις με ψευτοδιλήμματα για να γλυτώσουν – όπως λέει ο λαός – τον κώλο τους αλλά και τον κώλο των ψωφοδεξιών και των κλεφτοπασόκων. 

Και από μεθαύριο, από τα ΑΤΜ θα μπορούμε να σηκώνουμε μόνο 20 ευρώ και τα χειρότερα όλων έρχονται.

Τώρα, οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον. Δεν έχουν άλλοθι και δεν είναι άμοιροι ευθυνών! 

Και στις επόμενες εκλογές, που δεν αργούν, παρά τα σχέδια για μια ακόμη εξαπάτηση και νόθευση της εντολής του Λαού, μέσω συγκυβέρνησης «εθνικού σκοπού» με ψευτο-πρωθυπουργούς, πιόνια των ξένων, θα στείλουν σπίτι τους, όσους σήμερα τον παγιδεύουν σε ψευτο – δημοψηφίσματα με ψευτο – ερωτήματα αλλά και όσους τον έφεραν σε αυτό το χάλι.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ!

Υ.Γ. «Κάθε Έλληνας που δεν παίρνει, ας είναι και μια φορά στη ζωή του, μια γενναία απόφαση, προδίνει τη ράτσα του» που λέει και ο Μπάρμπα Καζαντζάκης!